O rusoaică de doar 25 de ani, Kristina Ozturk, nu încetează să uimească. Femeia are 22 de copii și a devenit faimoasă după ce lumea a aflat cât de mare este familia ei.

Femeia are nu mai puțin de 16 bone care au grijă de copiii ei.

Citește și: VIDEO| O copilă a luat telefonul mamei să se joace și și-a comandat 10 motociclete, 10 perechi de cizme și un Jeep

Toți copiii au fost născuți în doar 1 an

Tânăra este ambițioasă și a declarat că își dorește 105 copii biologici. Ea are o singură fetiță născută de ea, iar restul copiilor sunt făcuți cu ajutorul mai multor mame surogat. Este incredibil faptul că toți copiii au fost născuți în doar 1 an!

Femeia s-a cunoscut cu soțul ei, Galip Ozturk, în perioada în care călătoarea în Georgia. Dragostea uriașă dintre cei doi a rezultat o familie numeroasă care ridică multe semne de întrebare oamenilor obișnuiți. Cei doi sunt fericiți împreună și trăiesc cu fiica Kristinei, rezultată dintr-o relație anterioară, dar și cu unul dintre cei 9 copii ai bărbatului.

Citește și: Diana a mers patru ore pe jos pentru a economisi cinci lei. Femeia a dorit să le cumpere bomboane copiilor săi cu banii de autobuz

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Așadar, în total, ei cresc 23 de copii.

Fericitul cuplu a cheltuit nu mai puțin de 168 de mii de euro pentru a plăti mamele surogat, care au adus pe lume 21 de copii, în martie 2020- iulie 2021. Anual, ei cheltuie aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare bonă. În plus, familia are cheltuieli lunare de 4.000 de euro pentru lucrurile esențiale ale celor mici.

Citește și: Model cerere înscriere clasa pregătitoare 2023. Anunț important pentru părinți!

Kristina vrea să aibă 105 copii

Prima dată, femeia și-a dorit să facă câte un copil în fiecare an. Din cauza faptului că tânăra nu avea sistemul reproducător pregătit pentru o astfel de „misiune”, cei doi au hotărât să apeleze la mamele surogat. Fiecare sarcină i-a costat aproximativ 10.000 de euro.

Citește și: FOTO- Tzancă Uraganu are grijă de sănătatea copiilor săi! Acesta și-a dus copiii la sala de fitness: „Pentru o viață sănătoasă, faceți mai mult sport”

„Nu cunoaștem personal mamele surogat pentru a evita probleme ce pot să apară după naștere. Comunicarea are loc numai prin agenție, noi monitorizând doar indicatorii de sănătate și organizând dieta lor. Am dat naștere numai fiicei mele, Vika, acum 6 ani. Toți ceilalți copiii sunt prin mame surogat”, a declarat Kristina, potrivit  DailyMail.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânăra este o mamă devotată, în ciuda aparențelor. Chiar dacă unii oameni s-ar gândi că este imposibil să ai grijă de atâția copii, ei bine, rusoaica dovedește contrariul.

Citește și: "Îmi urăsc viața". Un elev de 13 ani, hărțuit de colegi, s-a sinucis. A venit de la școală și a lăsat un videoclip pentru părinții care nu bănuiau nimic

„Sunt alături de copiii mei toată ziua, făcând lucruri pe care toate mamele le fac. Pot să vă spun că zilele mele nu sunt deloc plictisitoare. Fiecare zi este diferită, de la stabilirea programului angajaților, la cumpărături pentru familie.Am fost întrebată de multe ori cum reușesc să petrec timp cu fiecare copil în parte. Îmi fac timp, am o legătură specială cu fiecare dintre copii. Și îmi doresc ca fiecare părinte să petreacă timp cu copilul lui, este cel mai important lucru în viață”, a dezvăluit rusoaica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si