Close sidebar
Close sidebar

Aceasta femeie are 41 de ani, dar arata ca la 18. Secretul ei cel mai mare: "Hidratarea" - Ce le recomanda femeilor

Lure Hsu este supranumita de presa din China si Taiwan "Zeita fara varsta". La 41 de ani, ea arata exact ca la 18 ani. Secretul ei este unul foarte simplu: hidratarea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu acordat revistei "Friday", Lure a dezvaluit care sunt secretele care au ajutat-o sa se mentina in forma. Ea a spus ca mananca foarte multe legume si bea foarte multa apa.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Deasemenea, Lure, care e designer interior, ia sulimente nutritive in fiecare zi, inclusiv vitamina C si colagen. Ea a explicat ca hidratarea este foarte importanta.


"Hidratarea este extrem de importanta, ea incetineste procesul de imbatranire si reduce aparitia liniilor fine si a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure citata de The Independent

Crema de protectie solara joaca un rol important in aspectul proaspat al femeii: "Pentru a va mentine pielea sanatoasa, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesiva, mai ales in timpul verii. Chiar si atunci cand soarele nu este puternic, ar trebui sa folositi protectie solara deoarece pielea atinsa de soare este mai uscata si face mai usoara aparitia unor pete si a liniilor fine."

Lure Hsu consuma foarte putina carne, iar dieta ei se bazeaza in general pe legume. Evident, si sportul joaca un mare rol in aspectul ei fizic.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI