O femeie căsătorită își trăiește viața într-un stil mai puțin întâlnit. Ea este căsătorită cu un bărbat care mai are 3 soții. Femeia spune că viața ei este o „binecuvântare imensă”.

Ea este căsătorită cu un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani decât ea care avea deja trei soții. Cei doi s-au cunoscut în 2018, pe vremea când ea avea doar 18 ani.

Apoi, s-au căsătorit după un an și jumătate.

Citește și: Credincioșii musulmani serbează astăzi prima zi din cele trei de Ramazan Bayram

Soțul ei are deja 15 copii

Cuplul face parte din comunitatea mormonă din Rockland Ranch, Utah, Statele Unite, unde s-au și cunoscut. În 2022, a dat naștere primului său copil, un băiețel pe nume Oliver.

În prezent, ea locuiește cu soțul ei, Abel, dar și cu celelalte trei soții ale acestuia, pe care le numește „surorile-soții”. Toți au 15 copii! Femeia spune că este, totuși, destul de greu să își împartă soțul cu alte femei.

„Viața ar fi cu siguranță mai ușoară dacă nu ar exista surori-soții”, a spus ea, conform express.co.uk

Citește și: În această seară, prima eliminare la “Bravo, ai stil!”. Cine va părăsi competiția stilistică?

Există un documentar care prezintă viața lui Abel, un bărbat poligam căsătorit cu mai multe femei, care face parte dintr-o comunitate mormonă fundamentalistă. Acesta se numește „Three Wives, One Husband”.

Cum este să fii a patra soție?

Menna, cea de-a patra soție, a povestit, într-un interviu pentru Mirror, cum este să fii a patra soție și cu ce s-a confruntat de-a lungul timpului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Hoață de 24 de ani, filmată când îl "ajută" pe un bătrân orb să scoată banii de la ATM

„Nu am fost niciodată în stare să fac asta. Cea mai mare provocare este cea mai evidentă: să-ți împarți soțul. Este greu să știi că nu ești singura femeie din viața lui. Viața ar fi cu siguranță mai ușoară fără soții-surori, dar știu că asta este ceea ce cere Tatăl Ceresc.

Unii cred că suntem forțați în acest mod de viață, ceea ce nu este adevărat. Nimeni din cercurile noastre nu este forțat să se aibă căsătorii poligame. Mi-aș dori ca mai mulți oameni să înțeleagă că noi alegem să trăim în acest fel și suntem fericiți. Încercăm să ne depășim luptele omenești, învățăm să împărțim și avem mulți copii. Fiecare căsătorie plurală din cercurile noastre fundamentaliste publice este consensuală”, a explicat ea.

Citește și: Calendar ortodox 22 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

Cum a reacționat familia femeii?

Are o căsnicie mai puțin obișnuită. Femeia a spus ce cred părinții săi despre situație.

„Nu știu ce să spun: Încă mai am câteva relații cu rude și prieteni care cred diferit și care susțin modul în care trăiesc”, a spus ea.

Ea a recunoscut însă că s-a luptat să mențină unele prietenii pe care le avea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un urs a spart o mașină și a băut 69 de doze de bere și suc

„Nu am avut niciodată o relație de prietenie. Am câțiva prieteni care nu sunt de acord, iar asta a făcut ca lucrurile să fie ciudate. Am observat că relațiile mele cu acei oameni sunt destul de rupte”, a povestit Menna.

În ciuda prejudecăților din partea oamenilor Menna a spus că a luat cea mai bună decizie pentru viața ei.

Citește și: Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor sexy, iese la atac. "Lui Dumnezeu îi place ce fac"

„Fără căsătoria poligamp nu l-aș fi avut pe băiețelul meu Oliver. Și nu m-aș fi putut căsători niciodată cu Abel, care a fost o mare binecuvântare pentru mine. El face o treabă excelentă în ceea ce privește îngrijirea familiei sale”, a concluzionat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si