Close sidebar
Close sidebar

Această fetiță are 40 de kilograme la doar 5 ani! Îi este foame tot timpul. Care este explicația?

O fetiță de doar 5 ani poate mânca continuu fără a simți că este sătulă. Îi este foame tot timpul! Mama ei a dezvăluit de ce afecțiune suferă fiica ei.

Estera Maria,

Această fetiță are 40 de kilograme la doar 5 ani! Îi este foame tot timpul. Care este explicația?

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fetiță de doar 5 ani cântărește 40 de kilograme! Mama lui Harlow a fost nevoită să apeleze la diverse soluții, unele neobișnuite, pentru a o face pe micuță să nu mai mănânce atât de mult.

Se pare că nevoia ei constantă de hrană a împins-o pe mamă să monteze o poartă de bebeluși în fața ușii de la bucătărie pentru a o împiedica.

Citește și: Moșii de vară 2023. Ce este bine să dai de pomană?

Harlow suferă de o afecțiune rară

Mama lui Harlow a povestit că micuța a fost diagnosticată cu o afecțiune rară încă de la vârsta de 6 luni.

Este vorba despre sindromul Prader-Willi. Această afecțiune este una rară și o face pe aceasta să mănânce tot timpul, fără să se simtă sătulă.

Mama a declarat că soluția cu poarta de bebeluși nu o să mai funcționeze pentru mult timp, pe măsură ce Harlow crește. Totuși, acest gând a îndemnat-o să găsească alte soluții pentru a-și opri fetița din mâncat.

Acum, Holly Williams, mama fetei, vrea să monteze încuietori la dulapurile din bucătărie pentru ca aceasta să nu mai aibă acces la mâncare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: O familie de români a ajuns la spital de urgență, după ce au mâncat ciorbă preparată cu insecticid. Cine a preparat mâncarea toxică?

„Unul dintre simptomele lui Harlow este căutarea constantă de hrană. Când copiii cu Prader Willi ating o anumită vârstă, devin obsedați să mănânce. Ea mănâncă o masă completă, apoi spune imediat că îi este din nou foame.

Este foarte greu, pentru că vrea constant să mănânce și trebuie să mă asigur că nu o face. În acest moment, Harlow este supraponderală, așa că trebuie să fiu severă cu ea și să-i spun că nu mai poate mânca după ce a servit masa", a spus Holly.

Citește și: Vouchere vacanță 2023. Cine sunt românii care vor primi banii pe vouchere?

Fetița cântărește dublu față de greutatea medie a unui copil de 5 ani

În prezent, fetița cântărește nu mai puțin de 44 de kilograme. Această greutate este dublă față de cea medie, potrivită pentru o fetiță de 5 ani. 

„Unul dintre principalele lucruri pe care le-am învățat de la Katie Price a fost să am răbdare și să rămân calm", a afirmat mămica, potrivit Mirror.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Holly Williams a spus că nu știa de existența sindromului Prader-Willi înainte ca fata ei să fie diagnosticată la doar 6 luni.

Citește și: Ce se dă de pomană pentru parastasul de 9 zile, 6 săptămâni și un an?

Afecțiunea nu este una deloc ușoară. Harlow nu și-a putut ține propriul cap pe umeri până la vârsta de 8 luni și nu a fost în stare să meargă până la vârsta de 2 ani și jumătate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI