Doctorii sustin ca fetita isi va pierde vederea din cauza toxinelor elimintare de organismul ei in sange, inainte ca ea sa primeasca un ficat nou. Insa pana va orbi, familia ei incearca sa ii ofere cat mai multe amintiri. Astfel, au cumparat bilete la un concert al formatiei ei preferate si au planuit o excursie la Paris.

„Suntem determinati sa ii oferi, cat de multe amintiri vizuale putem.

Am fost devastrata cand am aflat ca va orbi. Am fost pierduta complet si nu stiam ce sa fac. Nu stiam cum sa ii spun, asa ca am venit cu aceasta lista”, povestetmama tinerei, potrivit  Daily Mail.

Sursa foto: facebook.com/Stephaniewatsonboyer/
Sursa foto: facebook.com/Stephaniewatsonboyer/

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ashley a fost diagnosticata cu o afectiune a ficatului cand avea 8 luni, iar dupa sase ani de asteptare, fetita a primit un organ. Insa in urma unui test, opticianul a descoperit umbre pe retina ei si ca nu se mai poate face nimic pentru ea.

Prima dorinta a fetei este sa vada Turnul Eiffel, apoi Las Vegas-ul. Isi doreste sa vada un urs viu, dar si sa mearga la un concert al trupei sale preferate. Ea isi doreste sa profite cat poate de timpul ramas.

„S-a obisnuit cu gandul ca va orbi. Este nebunesc ca un copil sa accepte acest lucru. Nu este nervoasa sau suparata”, a mai spus mama tinerei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si