Close sidebar
Close sidebar

Aceasta mama a incercat sa-si calce copiii cu masina, dar nu a reusit, asa ca i-a inecat pe rand in cada! Motivul socant pentru care a facut acest lucru

Laurel are 44 de ani si locuia in McCandless, Pennsylvania, SUA. Mama a trei copii, ea i-a inecat pe doi dintre ei, Luke (3 ani) si Daniel (6 ani), in cada, dupa ce a incercat sa ii calce cu masina.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a povestit ca i-a inecat in cada pentru ca, credea ea, asa vor ajunge in rai. in timpul confesiunii ei care a fost si inregistrata, ea a povestit anchetatorilor ca ,,voci nebune ma fortau sa ma comport irational”, scrie stiri.rol.ro.

Schlemmer a mai povestit si ca, la un moment dat, in timp ce ii ineca, a intrat in cada imbracata complet si s-a asezat cu toata greutatea pe cei doi copii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Judecatorul care a prezidat procesul ei a gasit-o vinovata de crima de gradul trei pentru fiecare copil, dar bolnava mintal, femeia a mai fost gasita vinovata si pentru ca a ascuns probe. Ea risca sa mearga la inchisoare pentru cate 40 de ani pentru fiecare copil ucis, dar avocatul ei a cerut o pedeapsa mai usoara.

Avocatul a argumentat ca bolnavii mintal precum Laurel, mai ales in societatea de azi in care exista o adevarata criza in sistemul medical, pot foarte rar sa primeasc ajutor inainte de a fi prea tarziu.

Verdictul judecatorului a fost 80 de ani de inchisoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI