Close sidebar
Close sidebar

Aceasta tanara a slabit aproape 60 de kilograme! Un lucru banal i-a transformat viata

Dupa sarbatori, probabil ca multi dintre noi se lupta cu kilogramele in plus. Insa un lucru banal ar putea sa va schimbe viata. Studiile au aratat ca fotografiile care arata progresul pe care il faceti va va ajuta foarte mult. Veti ramane motivati, lucrul cel mai greu atunci cand vreti sa slabiti.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit The Sun, un nou studiu al Universitatii din Alicante a descoperit ca cei care tin un jurnal cu fotografii au sanse mai mari sa ajunga la greutatea dorita: „Este imbucurator sa vezi ca arati din ce in ce mai bine”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aceasta metoda a functionat si pentru Justine McCabe, o tanara de 31 de ani, care a resuit sa slabeasca aproape 60 de kilograme facandu-si fotografii zilnic, timp de un an. A redus caloriile si s-a inscris la sala, iar rezultatele sunt spectaculoase. Dupa un an, este nerecunoscut.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI