Un câine merge zilnic la mormântul stăpânilor săi. Imaginea dureroasă  i-a emoționat pe internauți până la lacrimi.

Patrupedul poate fi văzut cum stă așezat pe mormântul stăpânilor săi morți. În plus, acesta ar veni zilnic pentru a sta puțin cu cei care au avut grijă de el și l-au iubit.

Citește și: Au cumpărat o casă veche și au găsit o cameră secretă în subsol. Incredibil ce se afla acolo

O utilizatoare Facebook a postat o imagine absolut sfâșietoare pe pagina sa personală, în care un câine din rasa ciobănesc german stă nedezlipit de un mormânt dintr-un cimitir din Reșița.

Patrupedul își plânge stăpânii după ce ei au murit

Fotografia cu animalul de companie a emoționat mulți internauți pe rețelele sociale. Cățelușul își plânge stăpânii care au avut grijă de el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Emoționant! Un băiețel a fost găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure: „Hei amice, te-am prins. Ești bine”

Potrivit autoarei postării, câinele vine zilnic și se reculege câteva ore la respectivul mormânt.

„Abia astăzi m-am convins întrucât am văzut cu ochii mei si l-am si pozat! Am întrebat oamenii din jur si mi-au spus că acest ciobănesc german vine acolo în fiecare zi si se întinde pe mormântul stăpânilor decedați câteva ore... apoi pleacă undeva și revine a doua zi!

Citește și: El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Greu de explicat, greu de înțeles. Ceea ce ar trebui să înțelegem este că, există lucruri in viată mult mai importante decât banii, puterea si cariera. Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată", este mesajul care însoțește fotografia emoționantă.

Acest câine vizitează zilnic mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinterasată”

Acest câine vizitează zilnic mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinterasată”

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si