O femeie a împărtășit pe TikTok o fotografie pe care i-a trimis-o fostul ei iubit în timp ce erau împreună. Selfie-ul era făcut în mașina lui și pare destul de inocent la prima vedere. La o analiză mai atentă însă, poza i-a dezvăluit femeii faptul că iubitul o înșeală.

Citeste si: Horoscop 2 mai 2021. Zodiile care vor trăi clipe de neuitat chiar în ziua de Paște

Sydney Kinsch a făcut peste 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok cu un videoclip în care este prezentată gafa uluitoare dintr-o fotografie a iubitului ei, potrivit News.com.au.

În selfie-ul zâmbitor, tânărul poartă o pereche de ochelari de soare negri în timp ce se uită direct în cameră. Deși la prima vedere pare a fi inocent, la o inspecție ulterioară, Sydney subliniază că există o altă persoană așezată pe scaunul pasagerului în afară de el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se vede destul de clar o femeie cu picioarele goale, ridicate pe bordul mașinii. „Verifică înainte reflectarea în ochelari, iubitule”, a scris Sydney în postare.

Bărbatul a negat evidența, dar a recunoscut totul peste o săptămână

Când au stat de vorbă direct despre acest incident, Sydney a spus că a numit-o „nebună”, dar la o săptămână după ce a trimis fotografia, el a mărturisit că o înșela de o lună întreagă.

„L-am sunat și l-am întrebat dacă și-a dat seama că mi-a trimis picioarele tipei în Snapchat-ul său și habar nu avea”, a scris Sydney în secțiunea de comentarii a videoclipului ei.

Citeste si: Un medic anti-vaccinist a murit răpus de COVID-19

"Așa că i-am arătat-o din nou și el m-a numit nebună, spunându-mi că a fost împreună cu prietenii noștri și că avea voie să aibă prieteni...Am aflat o săptămână mai târziu TOATE detaliile”, a mai scris femeia pe rețeaua de socializare.

Sydney a spus după ce s-au despărțit imediat, deși erau împreună de 4 ani. Postarea ei a primit sute de comentarii din partea utilizatorilor TikTok, care se declară la fel de șocați de tupeul și prostia bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si