Pe baza informațiilor primite de la peste 12.000 de respondenți din 172 de țări sau teritorii, Malaga a fost desemnat orașul cu cea mai înaltă calificare pentru expatriați în acest an.

Acest oraș portuar din Spania este recunoscut pentru climatul plăcut, opțiunile variate pentru petrecerea timpului liber, locuințele accesibile și costul de trai ușor de administrat.

Citește și: O femeie trăiește afară nonstop și mănâncă animale decedate de pe marginea șoselelor: „Nu vreau ca acestea să moară în zadar”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Malaga primește cea mai înaltă notă la nivel global pentru relația dintre emigranți și localnici. Un impresionant 85% dintre expatriați afirmă că localnicii sunt deschiși și extrem de prietenoși, în timp ce 65% dintre expatriați raportează aceeași experiență la nivel global.

malaga-cel-mi-bun-oras-din-europa-pentru-emigranti

Oamenii se luptă pentru a locui acolo

[Sursa foto: istock.com]

Care cele mai bune orașe din lume pentru emigranți. Aici poți începe o viața nouă peste hotare

  1. Malaga- Spania
  2. Alicante – Spania
  3. Valencia – Spania
  4. Ras Al Khaimah – Emiratele Arabe Unite
  5. Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite

Citește și: Scenele de coșmar pe care le-a trăit un român din Italia. S-a întors de la muncă și nu și-a mai găsit soția și copii acasă

Raportul a fost întocmit de comunitatea online Internations, care a investigat 49 de orașe din întreaga lume. Criteriile analizate au inclus calitatea vieții, facilitățile de stabilire, oportunitățile de muncă în străinătate, situația financiară personală și un indicator general "esențial pentru expatriați", care a evaluat aspecte precum ușurința în îndeplinirea sarcinilor administrative și găsirea unei locuințe, transmite  Business Magazin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si