Close sidebar
Close sidebar

Acesta este cel mai trist mesaj de pe coroanele aduse pentru Stela Popescu!

Mesaje tulburator de emotionante au fost scrise de prieteni, colegi si rude pe coroanele aduse la inmormantarea Stelei Popescu.

Simona Alexa,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de coroane, jerbe si mii de buchete de flori. Asa si-au luat roamanii adio de la marea artista Stela Popescu, in zilele de priveghi si cea trista a inmormantarii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Aduse in numar mare de bucuresteni, aranjamentele florale funerare au fost parca mai multe decat la oricare alt artist care ne-a parasit.

Pe panglicile negre sau albe, persoanele care le-au adus au scris mesaje de suflet, versuri si cuvinte pe care, cu siguranta, l-ar fi inteles marea artista.

Probabil cel mai impresionant mesaj scris pe o coroana e cel trimis de o persoana pe nume Simona: “Stii tu ca te plange si marea? Stii tu?”, statea scris pe panglica alba asezata pe trandafiri de culoare roz prafuit.

Cu siguranta, persoana care a comandat-o era destul de apropiata de Stela Popescu si stia cat de mult iubea artista marea, atat de mult incat isi facuse o casuta pe plaja, in statiunea 2 mai. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI