Păcănele

Sloturile sunt cele mai populare jocuri din lumea cazinourilor online. De altfel, din oferta unui operator, peste 90% din jocuri sunt sloturi. Dinamica jocului presupune rotirea rolelor, iar simbolurile rămase pe ecran la sfârșitul unei învârtiri pot declanșa câștiguri, în funcție de așezarea lor în relația cu liniile de pariere. Tematica variază de la caz la caz, însă simboluri WILD sunt destul de comune: acestea funcționează ca un joker, în sensul că înlocuiesc aproape toate celelalte simboluri și uneori au rol de multiplicator de câștig.

De asemenea, există jocuri de păcănele unde simbolurile SCATTER declanșează o serie de reînvârtiri din partea casei. Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm și Power Stars sunt câteva dintre cele mai populare sloturi online la noi în țară; toate acestea pot fi jucate după ce se descarcă aplicația de mobil Casa Pariurilor APK pentru Android sau cea pentru iOS, însă majoritatea jocurilor pot fi rulate și prin intermediul navigatorului web.

Video Poker

În zilele noastre, Texas Hold’em este de departe cea mai populară variantă de poker, însă jocul tradițional cu 5 cărți continuă să fie jucat la cazinourile online. În jocurile de video poker, utilizatorul primește 5 cărți și apoi alege câte dintre acestea să păstreze. La final, se premiază mâinile care încep de la o pereche de valeți în sus.

Este foarte la modă ca aceste câștiguri să fie reinvestite la dublaje: practic, utilizatorul joacă dublu sau nimic, alegând culoarea următoarei cărți care va fi extrasă din pachet.

Ruletă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mulți matematicieni au fost pasionați de jocul de ruletă și numeroase formule au fost descoperite cu ajutorul acestui joc. La ruleta europeană, participanții pot paria pe toate cele 37 de numere, dar și pe secțiunile de ruletă pe care cred că urmează să aterizeze bila. De asemenea, se poate paria și pe culoarea pe care va ateriza bila, pe faptul că următorul număr va fi par sau impar și multe alte astfel de pronosticuri. La cazinourile online din România este foarte populară și ruleta live, care se difuzează prin streaming video și le permite utilizatorilor să interacționeze cu crupierul.

Blackjack

Este unul dintre cele mai simple jocuri de cărți, care poate fi învățat imediat de către un începător. Scopul jocului este de a obține mai multe puncte decât dealerul, însă fără a se depăși scorul 21. Jucătorul primește inițial două cărți și poate să mai ceară câte cărți dorește, dacă se încadrează în punctaj. Cărțile cu numere au punctajul afișat, în timp ce cărțile cu imagini valorează 10 puncte, iar așii pot avea valoare de 11 sau de 1, în funcție de ce este mai convenabil pentru jucător. Dealerul începe să-și joace cărțile după ce jucătorul este mulțumit cu mână avută, asta dacă nu cumva a depășit punctajul și a pierdut din oficiu.

În prezent, blackjack-ul este cel mai popular joc în cazinourile live.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si