Close sidebar
Close sidebar

Acestea sunt cele mai bune zodii! Sunt dispusi sa te ajute in orice clipa

Exista oameni gata sa isi dea viata pentru cei dragi, in orice moment, si o fac din tot sufletul. Acesti oameni sunt mereu dispusi sa ii ajute pe cei din jurul lor, fara sa astepte nimic in schimb.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pesti
Nativii acestei zodii ii pun pe cei din jur mai presus decat pe ei insisi. Nu isi exprima prin cuvinte trairile, ci prin fapte. Fac gesturi frumoase fara sa le-o ceara cineva si nu isi aroga niciun merit pentru asta.

Rac
Racii sunt binecunoscuti pentru bunatatea de care dau dovada. Dumnezeu i-a inzestrat cu o inima mare, fiind un fel de ingeri pe Pamant. Racilor le face placere sa ajute, se simt bine facand asta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Balanta
Balanta este o persoana sensibila, caracterizata de blandete, rabdare si cinste. Se dedica intru totul aproapelui. Ofera cu placere iubire si o primeste la fel de bine. Isi doreste in jurul sau oameni onesti, care sa ii ofere siguranta si fidelitate.

Sursa: Kfetele.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI