Mulți oameni își încearcă norocul la Loto și încearcă numeroase combinații care speră să fie câștigătoare. 

Există anumite combinații care îți asigură câștigul 100%, însă nu multă lume știe despre ele. Iată care sunt cele mai norocoase combinații care îți vor aduce câștigul garantat la Loto!

Citește și: VIDEO. A plouat cu bani pe o autostradă din Spania. Peste 20.000 de euro au zburat pe geamul unei mașini

Cum s-a ajuns la combinațiile câștigătoare?

De-a lungul timpului, s-au făcut mai multe cercetări în privința combinațiilor de numere la Loto. Mai mulți matematicieni au încercat să arate că numerele câștigătoare nu sunt o pură coincidență.

Cercetătorii au urmat „Legea Numerelor Mari", a matematicianului brazilian Renato Ganella. Acesta susține că orice persoană poate afla cifrele la Loto. Renato Ganella foloseşte un model pe bază de culori. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: O mămică a câștigat marele premiu la loto și și-a dat demisia pe loc

Culorile, secretul milioanelor de la Loterie

Celebrul matematician brazilian, Renato Ganella, a descoperit că modelul lui poate fi aplicat oriunde în lume. Se pare că la baza câștigurilor de milioane nu stă norocul, ci simplele calcule matematice.

Brazilianul susține că ar trebui că jucătorii să aleagă cifre cât mai diferite.

În acest fel, șansele de câștig pot crește cu 2,6403%.

Citește și: Escortele de lux au invadat stațiunea Davos, unde au venit miliardarii și politicienii. Câți bani câștigă pe noapte

Combinațiile la Loto care aduc câștiguri de milioane

Matematicianul a dezvăluit șirul de numere care aduc mai mereu câștiguri la Loterie. Șirurile sunt cele de 5 din 6 sau 6 din 6. Combinația 6, 4, 48, 12, 29, 33, precum și 43, 33, 36, 29, 12 și 41. Ele aduc sume mari de bani.

Citește și: Tineri și milionari! Povestea uluitoare a celui mai tânăr milionar din România, care la nici 40 de ani și-a construit un imperiu la marginea Brașovului! „Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei”

Un alt câștig la Loto poate fi cel format din numerele 17, 33, 36, 29, 12, 41. Tot cercetările au mai descoperit șirul de numere 6, 4, 48, 12, 29, 33, care a fost de două ori norocos.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si