Close sidebar
Close sidebar

Acoperisurile a zeci de case au fost afectate in urma unei furtuni puternice, intr-un sat din judetul Mures

Acoperisurile a aproximativ 20 de case au fost afectate, duminica seara, intr-un sat din judetul Mures, in urma unei furtuni insotite de rafale puternice de vant care au smuls tiglele de pe imobile si alte elemente din structura acoperisurilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, Cristian Virag, a declarat, duminica, pentru News.ro, ca o furtuna puternica a avariat acoperisurile a aproximativ 20 de case din satul Dedrad, comuna Batos.

Virag a spus ca la fata locului in sprijinul satenilor au fost mobilizati pompierii militari din Reghin care urmeaza sa intervina pentru inlaturarea acoperisurilor care reprezinta un pericol.

Potrivit sursei citate o ploaie puternica s-a inregistrat, duminica seara, si in statiunea Sovata, iar la ora transmiterii acestei stiri pompierii militari din zona intervin pentru a evacua apa din subsolul unei unitati turistice din statiune.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La Tarnaveni, un acoperis de 50 de metri patrati a fost luat de vant, iar la Targu Mures vantul puternic a doborat doi copaci, unul peste un acoperis, iar celalalt pe fire electrice.

Judetul Mures se afla, duminica, sub avertizare cod galben de ploi, fiind anuntate averse de 20-25 litru/ mp, intensificari ale vantului si posibile caderi de grindina.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI