Încă nu se crăpase de zi când acrobatul estonian s-a urcat pe sfoara care avea o grosime de doi centimetri și jumătate. Traseul lung, de peste 150 de metri, lega două turnuri ale unei clădiri din orașul Lusail.

A intrat în cartea recordurilor după ce a mers la peste 185 de metri pe o sfoară

Jos, un hău de 185 de metri care îți dădea fiori, dar temerarul acrobat era hotărât să nu cedeze, în ciuda rafalelor de vânt care îl dezechilibrau continuu.

Chiar dacă era asigurat cu coardă de siguranță, adrenalina era la cote maxime. Cu pași mici, dar siguri, estonianul a reușit să străbată distanța dintre cele două turnuri. Aproape de final el s-a așezat pe sfoară și a respirat ușurat.

Estonianul nu este la prima ispravă de acest gen și a explicat care au fost momentele cele mai dificile. Acrobația estonianului a intrat în cartea recordurilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si