Poliția Română a efectuat acțiuni de amploare pentru păstrarea și menținerea siguranței traficului rutier. Polițiștii au efectuat 3.066 de testări pentru alcool și 738 pentru droguri.

Aproape 4.000 de testări în trafic

În perioada 25-27 august 2023, Poliția Română a desfășurat, în județul Constanța, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice. Acțiunile au fost întreprinse de polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier Constanța și polițiști de la alte structuri rutiere.

Polițiștii au efectuat 3.066 de testări pentru alcool și 738 pentru droguri.

Acțiunile au fost întreprinse de polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier Constanța și polițiști de la alte structuri rutiere.

Acțiunile au fost întreprinse de polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier Constanța și polițiști de la alte structuri rutiere.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 191 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 132.403 de lei. Au fost reținute 56 de permise de conducere, totodată, fiind retrase și 45 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii au constatat 27 de infracțiuni, dintre care 7 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 13 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, 2 infracțiuni de deținere de droguri, restul fiind alte infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Controale ample ale polițiștilor, în județul Constanța. S-au aplicat 46 de sancțiuni, cu o valoare de peste 35.000 de lei, pentru neregulile constatate

Ce se întâmplă pe șoselele din România?

Poliția Română a oferit câteva exemple având ca bază cazuri identificate în urma acțiunii desfășurate în acest weekend, pentru siguranța traficului rutier.

Un tânăr de 19 de ani a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în comuna 23 August, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Au fost efectuate aproape 4000 de testări pentru alcool și substanțe psihoactive

Au fost efectuate aproape 4000 de testări pentru alcool și substanțe psihoactive

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Un bărbat, de 20 ani, a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul nu era asigurat printr-o poliță de asigurare valabilă. Au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Un bărbat, de 21 de ani a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în stațiunea Eforie, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un bărbat, de 19 ani, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Un bărbat, de 37 de ani, a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Alcoolul face ravagii pe șosele. Un tânăr s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a omorât trei tineri și a accidentat încă trei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si