Chiar el este cel care a facut dezvaluirea pentru o publicatie din strainatate si a marturisit ca medicii sunt extrem de rezervati in privinta sa. "Inainte imi era frica de cancer, insa acum nu imi mai este pentru ca am. Acum, cand dau autografe, semnez Jean Louis Trintignant si precizez sub 'la finalul vietii lui'", a glumit el in interviul acordat pentru jurnalistii respectivei publicatii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Actorul a avut o cariera in teatru si televiziune si a jucat alaturi de Brigitte Bardot in "Et Dieu crea la femme" sau alaturi de Anouk Aimee in "Un homme et une femme".

In total a jucat in 120 de filme si in numeroase piese de teatru.

In anii '90 a inceput sa sustina recitaluri de poezie alaturi de fiica lui, Marie, fiica ce a murit in 2003 dupa ce a fost lovita chiar de catre partenerul ei de viata.

In interviul acordat, actorul nu a vrut sa precizeze ce tip de cancer are si nici ce i-au spus medicii cu exactitate in privinta starii sale de sanatate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si