Close sidebar
Close sidebar

Actor celebru, executat silit pentru neplata apei! Tudorel Filimon, cunoscut drept Nea Popa, primeste o noua lovitura

Din pacate, avem alte vesti proaste despre celebrul „Nea Popa”.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Actorul Tudorel Filimon va fi din nou executat silit, de aceasta data pentru o datorie pe care o avea la furnizorul de apa. Cu o saptamana in urma, judecatorii au admis cererea unui executor judecatoresc de a trece la executarea unei datorii pe care „Nea Popa” din serialul „La Bloc” o avea inca din anul 2015.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Nea Popa primise in urma cu aproape 3 ani o decizie definitiva prin care era obligat sa plateasca o datorie de 1.385

lei reprezentand facturi neachitate la furnizorul de apa si alti 326 lei ca penalizari. Datoria fusese acumulata in perioada in care actorul incepuse sa aiba probleme cu banii iar bancile incercau sa recupereze de la el contravaloarea unui credit. Pana la urma, Tudorel Filimon a ajuns sa piarda casa pe care o avea in cartierul Andronache, care ulterior a fost scoasa la licitatie si vanduta catre o alta persoane. Datoriile nu s-au stins insa in totalitate, Nea Popa continuand sa fie urmarit prin tribunal de catre diversi furnizori.

Asa s-a ajuns in 2018 ca Nea Popa sa incerce sa salveze ce se mai poate salva din averea pe care o dobandise de-a lungul vietii. Din pacate, judecatorii nu i-au dat dreptate nici de aceasta data, urmand ca Tudorel Filimon sa ajunga din nou in situatia de a fi executat silit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI