Close sidebar
Close sidebar

Actor legendar, răpus de coronavirus. "O pierdere colosală pentru lumea cinematografiei"

Un actor legendar, cu peste 300 de filme la activ și colaborări cu regizori care au câștigat premii Oscar, a murit ca urmare a unor complicații produse de coronavirus.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul indian Soumitra Chatterjee a fost omagiat în ţara natală, luni, la o zi după moartea sa, la vârsta de 85 de ani, în urma unor complicaţii asociate COVID-19, informează Agerpres.  Soumitra Chatterjee, care a jucat în aproximativ 300 de filme, a devenit celebru în special datorită colaborării sale cu regizorul indian Satyajit Ray, recompensat cu Oscar.

Citeste si: VIDEO- Iadul din secția ATI a ucis bolnavii. Anchetă amplă

Premierul Indiei, mesaj emoționant la moartea lui Chatterjee   

Actorul Soumitra Chatterjee  a fost internat la începutul lunii octombrie la Calcutta (est), după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. După ce a fost testat negativ, Soumitra Chatterjee a rămas internat din cauza altor probleme de sănătate rezultate în urma contaminării, conform media locale.

Starea de sănătate a lui Chatterjee s-a deteriorat şi a decedat duminică, a scris pe Facebook fiica sa, Poulami Bose. Premierul Narendra Modi a scris pe Twitter că moartea legendarului actor reprezintă "o pierdere colosală pentru lumea cinematografiei şi viaţa culturală din Bengalul de Vest şi India".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Cinematografia internaţională, indiană şi bengali a pierdut un gigant. Ne va lipsi foarte mult", a scris la rândul său pe Twitter ministrul-şef din Bengalul de Vest, Mamata Banerjee.

Pentru actorul megastar de la Bollywood Amitabh Bachchan, vindecat de COVID-19 în urmă cu câteva luni, Soumitra Chatterjee a fost "unul dintre stâlpii cei mai puternici ai cinematografiei".

În plus, "un suflet nobil", a adăugat vedeta pe Twitter.

Sursa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI