Un actor celebru a pierit.  Bărbatul era cunoscut pentru rolul din „Nea Mărin miliardarul“. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de unul dintre prietenii apropiați ai actorului.

Citește și: Șocant! O fetiță de doar 13 ani a murit în timp ce se uita la televizor. Gestul impresionant pe care l-au făcut părinții ei după deces

Artistul s-a stins din viață la 81 de ani.

Thury Ștefan era îndrăgit pentru rolul din „Nea Mărin miliardarul”.

Thury Ștefan a murit

Thury Ștefan, unul dintre cei mai mari balerini români, cunoscut și pentru rolul din „Nea Mărin miliardar“ și Veronica, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de unul dintre prietenii apropiați ai actorului.

„R.I.P. Maestre Thury Ștefan!”, a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Actorul a fost căsătorit de trei ori, iar prima sa soție a fost Anca Pandrea.

Apoi, artistul s-a iubit cu o balerină pe nume Cornelia, cu care a și avut doi copii, Violeta şi Ernest. După câțiva ani însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar actorul a întâlnit-o pe Mioara, o actriță alături de care avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste până la finalul vieții. Cei doi locuiau în Câmpulung Muscel, județul Argeș.

Citește și: VIDEO- Crimă odioasă la Ploiești! Un fost pușcăriaș și-a omorât vecinul pentru o datorie de 2.000 de lei

„Am fost căsătorit de 3 ori. Prima mea nevastă a fost Anca Pandrea cu care am fost căsătorit 2 ani şi jumătate. După ce ne-am despărțit, am dus o viaţă de boem şi timp de 18 ani, am fost liber. Atunci m-am căsătorit cu o colegă, o balerină cu care am colindat în toată lumea.Mi-a făcut 2 copii şi aşa m-a păcălit s-o iau de nevastă. Îmi amintesc că în timp ce ne aflam în Italia, m-a lăsat numai cu pașaportul. Mi-a golit contul din bancă, mi-a luat mașina, toate bijuteriile şi a fugit, de fapt a rămas în Italia. Totul a fost premeditat pentru că aranjase cu maică-sa să aibă grijă de copii, care erau micuţi. M-am întors în ţară şi a trebuit să mă apuc serios de muncă pentru că nu mai aveam nimic.M-am întors la Timişoara, unde m-am angajat la barul de noapte al unui prieten.Aici câștigăm cam 6000 de lei”. , povestea, în urmă cu câțiva ani, Thury Ștefan pentru o publicație locală, actualitateamusceleană.ro.

Thury Ștefan a devenit cunoscut pentru rolul din „Nea Mărin miliardar“. În urmă cu ceva vreme, artistul a povestit cum a ajuns să joace în acea producție.

Citește și: A murit soțul Mariei Câmpina: „Este o zi îndurerată...”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„M-a chemat marele Gopo ştiindu-mă talentat să fac mişcările pentru „Broscuţa Oak” şi eram la Buftea. Am trecut prin faţa MGS să intru în alt studio.M-a oprit Sergiu Nicolaescu şi m-a întrebat: „Ce ştii să faci?”. „Cum ce ştiu să fac, l-am întrebat eu?”. „De unde eşti?” m-a întrebat din nou. „De la Tănase”, i-am răspuns eu. „Ce faci acolo?”. „Sunt balerin”. „Ia, improvizează ceva să văd ce poţi să faci!”. După ce m-a văzut, a zis: „Gata, ăsta e bun, luaţi-l!”. Mi-a spus să mă duc la secretariat să completez contractul şi apoi, am început filmările. Am mai jucat în ” Actorul şi sălbaticii!”, „Veronica”, ” Fram ursul polar”, „Veronica se întoarce”, „Punga cu libelule”., a spus Thury Ștefan potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citește și: Alina a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat și a fost cuprinsă de flăcări! Mama femeii este sfâșiată de durere: "Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si