Paul Grant, care a jucat rolul lui Ewok în filmul Războiul Stelelor din 1983, Return of the Jedi, alături de actorii Mark Hamill și Harrison Ford, a fost găsit de poliție după ce a căzut la pământ în fața unei gări din Londra.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis și-a aniversat ziua de naștere alături de toți apropiații

Serviciul de Ambulanță din Londra a fost chemat la fața locului, joi, 16 martie, la scurt timp după ora 14:00, pentru a afla informații despre un incident la stația St Pancras de pe Euston Road, potrivit Daily Star.

Actorul a fost dus de urgență la spital, unde medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața.

Paul Grant

Paul Grant

Actorul Paul Grant, mort la 56 de ani

Vestea morții lui Paul a fost confirmată de familia sa, care a declarat pentru The Sun că aparatul de susținere a vieții a fost oprit în mod tragic duminică, 19 martie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fiica lui Paul, Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, din Peterborough, a spus: „Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă prin tot ce făcea. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor".

Citește și: Un bărbat a aflat din întâmplare că soția lui este, de fapt, sora lui vitregă. "Am fost șocat, avem doi copii împreună"

Familia lui Paul, tatăl a trei copii, s-a declarat devastată de sfârșitul prematur al actorului de statură pitică.

Sophie a adăugat: „Și-a iubit mult fiicele, fiul și pe soția lui Maria. Tatăl meu, te iubesc atât de mult, odihnește-te în pace”.

Paul Grant avea antecedente de dependență de consum de droguri și alcool și, în 2014, a spus că și-a aruncat toți banii obținuți din filme pe droguri și alcool.

Citește și: Tânărul de 21 de ani care a fost implicat în carambolul de pe „drumul morții” a murit

Pe lângă faptul că a apărut în Războiul Stelelor, Paul Grant a avut apariții importante în filmele Willow din 1998, cu Val Kilmer, Legenda din 1985, cu Tom Cruise și în Labyrinth, cu David Bowie în rol principal.

Paul Grant a jucat și în seria de filme Harry Potter, unde a avut rolul unui goblin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si