Close sidebar
Close sidebar

Este doliu în lumea actorilor. Un actor din filmul „Nea Mărin miliardarul” a murit

Este doliu în lumea filmului din România A murit un artist îndrăgit, cunoscut pentru rolul din „Nea Mărin miliardarul“. Artistul avea 81 de ani.

Georgiana Balaban,

Thury Ștefan a murit.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un actor celebru a pierit.  Bărbatul era cunoscut pentru rolul din „Nea Mărin miliardarul“. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de unul dintre prietenii apropiați ai actorului.

Citește și: Șocant! O fetiță de doar 13 ani a murit în timp ce se uita la televizor. Gestul impresionant pe care l-au făcut părinții ei după deces

Artistul s-a stins din viață la 81 de ani. Thury Ștefan era îndrăgit pentru rolul din „Nea Mărin miliardarul”.

Thury Ștefan a murit

Thury Ștefan, unul dintre cei mai mari balerini români, cunoscut și pentru rolul din „Nea Mărin miliardar“ și Veronica, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de unul dintre prietenii apropiați ai actorului.

„R.I.P. Maestre Thury Ștefan!”, a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Actorul a fost căsătorit de trei ori, iar prima sa soție a fost Anca Pandrea. Apoi, artistul s-a iubit cu o balerină pe nume Cornelia, cu care a și avut doi copii, Violeta şi Ernest. După câțiva ani însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar actorul a întâlnit-o pe Mioara, o actriță alături de care avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste până la finalul vieții.

Cei doi locuiau în Câmpulung Muscel, județul Argeș.

Citește și: VIDEO- Crimă odioasă la Ploiești! Un fost pușcăriaș și-a omorât vecinul pentru o datorie de 2.000 de lei

„Am fost căsătorit de 3 ori. Prima mea nevastă a fost Anca Pandrea cu care am fost căsătorit 2 ani şi jumătate. După ce ne-am despărțit, am dus o viaţă de boem şi timp de 18 ani, am fost liber.

Atunci m-am căsătorit cu o colegă, o balerină cu care am colindat în toată lumea.Mi-a făcut 2 copii şi aşa m-a păcălit s-o iau de nevastă. Îmi amintesc că în timp ce ne aflam în Italia, m-a lăsat numai cu pașaportul. Mi-a golit contul din bancă, mi-a luat mașina, toate bijuteriile şi a fugit, de fapt a rămas în Italia. Totul a fost premeditat pentru că aranjase cu maică-sa să aibă grijă de copii, care erau micuţi. M-am întors în ţară şi a trebuit să mă apuc serios de muncă pentru că nu mai aveam nimic.M-am întors la Timişoara, unde m-am angajat la barul de noapte al unui prieten.Aici câștigăm cam 6000 de lei”., povestea, în urmă cu câțiva ani, Thury Ștefan pentru o publicație locală, actualitateamusceleană.ro.

Thury Ștefan a devenit cunoscut pentru rolul din „Nea Mărin miliardar“. În urmă cu ceva vreme, artistul a povestit cum a ajuns să joace în acea producție.

Citește și: A murit soțul Mariei Câmpina: „Este o zi îndurerată...”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„M-a chemat marele Gopo ştiindu-mă talentat să fac mişcările pentru „Broscuţa Oak” şi eram la Buftea. Am trecut prin faţa MGS să intru în alt studio.M-a oprit Sergiu Nicolaescu şi m-a întrebat: „Ce ştii să faci?”. „Cum ce ştiu să fac, l-am întrebat eu?”. „De unde eşti?” m-a întrebat din nou. „De la Tănase”, i-am răspuns eu. „Ce faci acolo?”. „Sunt balerin”. „Ia, improvizează ceva să văd ce poţi să faci!”. După ce m-a văzut, a zis: „Gata, ăsta e bun, luaţi-l!”. Mi-a spus să mă duc la secretariat să completez contractul şi apoi, am început filmările. Am mai jucat în ” Actorul şi sălbaticii!”, „Veronica”, ” Fram ursul polar”, „Veronica se întoarce”, „Punga cu libelule”., a spus Thury Ștefan potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citește și: Alina a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat și a fost cuprinsă de flăcări! Mama femeii este sfâșiată de durere: "Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI