Actorul Richard Belzer și-a câștigat celebritatea prin rolurile din serialele "Lege și Ordine" ("Law & Order") și "Polițist la omucideri" (Homicide), dar și prin prezența constantă în emisiunea "Saturday Night Live", unde a avut rubrică de stand-up comedy. 

Citește și: Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley, mămica dispărută în timp ce își plimba cățelul

Richard Belzer a murit duminică la casa sa din Bozouls, în sud-vestul Franței, iar ultimele sale cuvinte au fost obscene, după cum relatează Hollywood Reporter.

Potrivit prietenului său, Richard Belzer s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate în ultimii ani.

A murit Richard Belzer - ultimele sale cuvinte au fost obscene

A murit Richard Belzer - ultimele sale cuvinte au fost obscene

[Sursa foto: NY Post]

Ultimele cuvinte ale lui Richard Belzer  

Scriitorul Bill Scheft, care este un vechi prieten al actorului, a confirmat vestea și a discutat despre ultimele sale cuvinte.

„A avut o mulțime de probleme de sănătate, iar ultimele sale cuvinte au fost: ‘La naiba, nenorocitule!’( F**k you, motherfucker )”, a dezvăluit Scheft pentru publicația citată. 

Cauza morții lui Richard Belzer nu a fost precizată.

O carieră remarcabilă pentru Richard Belzer  

Richard Belzer și-a început cariera de comedian și a trecut apoi în rolul emblematic al detectivului de poliție John Munch în "Polițist la omucideri".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a avut o emisiune TV de succes, The Groove Tube după 1974, și a făcut parte din distribuția originală de la Saturday Nigth Live.

El s-a impus la Hollywood prin rolul iconic de detectiv în serialul Law & Order.

„Sunt atât de trist să aud de moartea lui Richard Belzer”, a scris pe Twitter, Laraine Newman, unul dintre colegii săi de la Saturday Night Live (SNL).

„L-am iubit atât de mult pe tipul ăsta. A fost unul dintre primii mei prieteni când am ajuns la New York pentru SNL. Obișnuiam să ieșim la cina în fiecare săptămână la Sheepshead Bay pentru homar. A fost unul dintre cei mai amuzanți oameni vreodată”, a mai spus Newman.

Actorul Richard Belzer a mai avut roluri secundare în filme precum Fame, Café Flesh, Night Shift și Scarface.

Tragedia din viața lui Richard Belzer  

O tragedie l-a făcut pe Belzer să-și reevalueze prioritățile în viață. La trei ani după ce mama lui a murit de cancer la sân, tatăl său, tulburat de moartea soției, a încercat să se sinucidă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Belzer l-a găsit și i-a salvat viața, dar un an mai târziu, tatăl său a reușit. (Fratele lui Belzer, care a produs programul de radio The Comedy Hour, s-a sinucis și el, sărind de pe acoperișul blocului său din Upper West Side în 2014, după ce soția sa, regizoarea Emily Squires a murit.)

Moartea tatălui său l-a marcat puternic pe Belzer, care a decis că era timpul să-și schimbe cu totul traseul în viață și să încerce comedia.

Richard Belzer

Richard Belzer

Richard Belzer a publicat mai multe cărți

Un lucru mai puțin cunoscut despre Belzer este acela că a publicat mai multe cărți despre o serie de subiecte, inclusiv How to Be a Stand-Up Comic din 1988; OZN-urile anilor 2000, JFK și Elvis: Conspirații pe care nu trebuie să fii nebun să le crezi.

Cea mai cunoscută carte a sa este "Nu sunt polițist!" (I Am Not a Cop!: A Novel) din 2008, care s-a centrat pe un actor pe nume Richard Belzer, care joacă rolul unui polițist de televiziune pe nume Munch și care investighează o crimă...

Richard Belzer

Richard Belzer


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si