Close sidebar
Close sidebar

A murit un mare actor și comediant. Ultimele sale cuvinte au fost "deocheate"

Marele actor și comediant american Richard Belzer a murit duminică la vârsta de 78 de ani. După ani de suferințe și multe drame prin care a trecut de-a lungul vietii, el a avut tăria de a-și da duhul după ce a tras o înjurătură în toată regula.

Sorin Negru,

A murit comicul și actorul Richard Belzer. Ultimele sale cuvinte au fost ... o înjurătură  

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul Richard Belzer și-a câștigat celebritatea prin rolurile din serialele "Lege și Ordine" ("Law & Order") și "Polițist la omucideri" (Homicide), dar și prin prezența constantă în emisiunea "Saturday Night Live", unde a avut rubrică de stand-up comedy. 

Citește și: Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley, mămica dispărută în timp ce își plimba cățelul

Richard Belzer a murit duminică la casa sa din Bozouls, în sud-vestul Franței, iar ultimele sale cuvinte au fost obscene, după cum relatează Hollywood Reporter.

Potrivit prietenului său, Richard Belzer s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate în ultimii ani.

A murit Richard Belzer- ultimele sale cuvinte au fost obscene

[Sursa foto: NY Post]

Ultimele cuvinte ale lui Richard Belzer  

Scriitorul Bill Scheft, care este un vechi prieten al actorului, a confirmat vestea și a discutat despre ultimele sale cuvinte.

„A avut o mulțime de probleme de sănătate, iar ultimele sale cuvinte au fost: ‘La naiba, nenorocitule!’( F**k you, motherfucker )”,

a dezvăluit Scheft pentru publicația citată. 

Cauza morții lui Richard Belzer nu a fost precizată.

O carieră remarcabilă pentru Richard Belzer  

Richard Belzer și-a început cariera de comedian și a trecut apoi în rolul emblematic al detectivului de poliție John Munch în "Polițist la omucideri".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a avut o emisiune TV de succes, The Groove Tube după 1974, și a făcut parte din distribuția originală de la Saturday Nigth Live.

El s-a impus la Hollywood prin rolul iconic de detectiv în serialul Law & Order.

„Sunt atât de trist să aud de moartea lui Richard Belzer”, a scris pe Twitter, Laraine Newman, unul dintre colegii săi de la Saturday Night Live (SNL).

„L-am iubit atât de mult pe tipul ăsta. A fost unul dintre primii mei prieteni când am ajuns la New York pentru SNL. Obișnuiam să ieșim la cina în fiecare săptămână la Sheepshead Bay pentru homar. A fost unul dintre cei mai amuzanți oameni vreodată”, a mai spus Newman.

Actorul Richard Belzer a mai avut roluri secundare în filme precum Fame, Café Flesh, Night Shift și Scarface.

Tragedia din viața lui Richard Belzer  

O tragedie l-a făcut pe Belzer să-și reevalueze prioritățile în viață. La trei ani după ce mama lui a murit de cancer la sân, tatăl său, tulburat de moartea soției, a încercat să se sinucidă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Belzer l-a găsit și i-a salvat viața, dar un an mai târziu, tatăl său a reușit. (Fratele lui Belzer, care a produs programul de radio The Comedy Hour, s-a sinucis și el, sărind de pe acoperișul blocului său din Upper West Side în 2014, după ce soția sa, regizoarea Emily Squires a murit.)

Moartea tatălui său l-a marcat puternic pe Belzer, care a decis că era timpul să-și schimbe cu totul traseul în viață și să încerce comedia.

Richard Belzer

Richard Belzer a publicat mai multe cărți

Un lucru mai puțin cunoscut despre Belzer este acela că a publicat mai multe cărți despre o serie de subiecte, inclusiv How to Be a Stand-Up Comic din 1988; OZN-urile anilor 2000, JFK și Elvis: Conspirații pe care nu trebuie să fii nebun să le crezi.

Cea mai cunoscută carte a sa este "Nu sunt polițist!" (I Am Not a Cop!: A Novel) din 2008, care s-a centrat pe un actor pe nume Richard Belzer, care joacă rolul unui polițist de televiziune pe nume Munch și care investighează o crimă...

Richard Belzer

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI