Adi Nartea a șocat pe toată lumea. Artistul a anunțat că a fost diagnosticat cu o tumoare de mari dimensiuni. Intervenția medicilor a fost la timp, însă, și astfel viața i-a fost salvată.

Citeste si: VIDEO- România îl plânge pe actorul Ion Dichiseanu, care s-a stins din viață

Actorul Adi Nartea a avut probleme grave de sănătate.   El s-a confensat în cadrul unui podcast despre afecțiunea pe care a avut-o.

Nu a putut să evite acest lucru, însă e reușit să scape de el.

Vedeta a declarat că, în urmă cu ani de zile, a început să se simte rău și nu mai auzea bine cu o ureche. El a mers la doctor unde i s-a zis că ar avea deviație de sept. Urma să aibă o intervenție chirurgicală, însă era pe gânduri. Mama tânărului l-a sfătuit să mai facă câteva analize înainte de a ajunge pe masa de operație. Apoi, diagnosticul a fost unul crunt.

„Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN.

Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, foarte mare”, a spus Adi Nartea.

Citeste si: Cazul emoționant al unei asistente bolnave de cancer. Mama ei refuză să-i doneze sânge

Adi Nartea a avut tumoare la cap

După analizele amănunțite, Adi a aflat că are schwanom de trigemen. Era vorba despre o tumoare necanceroasă ce crește pe teaca nervilor, dar în interior. Actorul a zis că multe persoane trăiesc cu astfel de formațiuni, deoarece creșterea lor este una extrem de lentă în majoritatea cazurilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Medicii i-au spus acestuia că abia după 6-7 luni ar fi putut să prezinte simtomatologie neurologică. Din fericire însă, s-a intervenit la timp.

Citeste si: VIDEO-Fata perfectă a anilor 90,Cătălina Isopescu, a încetat din viață

actorul adi nartea tumori la cap
Actorul Adi Nartea.[Sursa foto: Instagram]

„A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mai povestit celebrul actor.

Un alt cadru medical i-a zis actorului că ar putea rămâne desfigurat în urma intervenției de extirpare a tumorii.

Era vorba despre o formațiune amplasată undeva în spatele ochilor.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Radonul, un pericol pentru sănătate! Cercetătorii UBB: ”Reabilitarea termică a clădirilor crește concentrația acestui gaz cancerigen”

Atunci i s-a recomandat să lase deoparte și actoria, deoarece putea să rămână cu defecte fizice.

În cele din urmă, Nartea s-a operat în Franța, la Lyon. Intervenția chirurgicală nu a fost ușoară. El a mărturisit că extirparea tumorii a durat mai mult de șase ore. Formațiunea era mult prea mare, și mult prea rigidă, iar intervenția lipsită de precauție putea să conducă direct la deces.

„Era o chestiune de câteva săptămâni, o lună, în care trebuia intervenit. Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă mobilă. În momentul în care a intenționat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai adăugat vedeta tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si