Bărbatul atacat a ajuns la spital iar celebrul actor la poliţie. Alec Baldwin a fost acuzat de agresiune gravă şi ar putea primi închisoare de pâna la un an.

Incidentul a avut loc în apropierea casei lui Alec Baldwin din cartierul Manhattan. În timpul conflictului, Alec Baldwin i-ar fi dat un pumn bărbatului care îşi parcase acolo maşînă. Nu este prima oară când actorul de 60 de ani are probleme cu legea, din cauza temperamentului sau coleric.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urmă cu 4 ani, el a mai fost arestat pentru tulburarea liniştii publice. Atunci, actorul i-a înjurat pe poliţiştii care l-au oprit pentru că mergea cu bicicletă pe contrasens. Şi la începutul anilor 90 a mai avut probleme. A lovit un fotograf, dar a fost achitat.

Protagonist al multor filme care se văd cu casă închisă, Alec Baldwin are acum un imens succes în America în cadrul unui show unde îl imită pe Donald Trump.

Întrebat cum comentează incidentul, preşedintele american a spus doar că îi urează succes lui Baldwin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si