Close sidebar
Close sidebar

Actorul Bogdan Musatescu a murit. Lumea teatrului romanesc este in doliu

Actorul Bogdan Musatescu a murit. Acesta era fiul dramaturgului si umoristului Tudor Musatescu, a jucat la Teatrul National Bucuresti, iar anuntul mortii sale a fost facut pe Facebook de actorul Mihai Malaimare.


DISTRIBUIE
acest articol

„Anul incepe rau, cu moartea colegului meu de National, Bogdan Musatescu, un om de o rara frumusete sufleteasca, om care a indurat cu o extraordinara demnitate povara celebritatii numelui sau si care a castigat batalia pe care a dus-o permanent cu sine. intr-o echipa de tineri cum eram noi la National, Bobi facea legatura dintre generatii si dintre noi insine. Sa-l aiba Dumnezeu in grija sa!”, a scris actorul Mihai Malaimare pe pagina sa de Facebook.

Si actorul Eugen Cristea si-a exprimat parerea de rau intr-un comentariu la postarea lui Mihai Malaimare.„Este actorul si inegalabilul prieten care m-a intampinat in cabina Nationalului in 1981, la debut. E primul care m-a condus pe scena in neuitatul spectacol ‘Gimnastica sentimentala’. Am jucat alaturi de Bogdan in nenumarate productii ale TNB, scrie Libertatea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un om de o rara si aleasa frumusete sufleteasca. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a spus actorul.inmormantarea artistului va avea loc pe 5 ianuarie, la cimitirul Bellu, conform unui anunt postat pe site-ul Teatrului National. Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului se afla depus la capela Cimitirului Bellu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI