Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat proprietatea Chateau Miraval din Provence, sudul Franței, în 2008 pentru 28,4 milioane de dolari și s-au căsătorit acolo în 2014.

Citește și: Elon Musk, declarație șocantă despre "războiul lui Putin" din Ucraina

După despărțirea dintre cele două vedete de film, au apărut complicațiile legate de podgoria din sudul Franței.

Actorul premiat cu Oscar, în vârstă de 60 de ani, se luptă în instanță cu magnatul producător de vodcă Yuri Shefler, în vârstă de 56 de ani, pentru controlul cramei Chateau Miraval pe care o

deținea împreună cu fosta soție Angelina Jolie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Brad Pitt încearcă să anuleze vânzarea de 64 de milioane de dolari de către Jolie, în vârstă de 48 de ani, a cotei sale din podgoria franceză către Shefler prin firma ei de investiții Nouvel, în 2021.

Podgoria franceză dețnută de Brad Pitt și Yuri Shefler

Podgoria franceză dețnută de Brad Pitt și Yuri Shefler

[Sursa foto: The Sun]

Brad Pitt, intimidat și amenințat de oligarhul rus

Actorul susține în noile documente depuse în instanță că firma lui Shefler a publicat unilateral un comunicat de presă în care a anunțat „parteneriatul” pe podgorie și apoi a cerut ca perechea să se întâlnească pentru discuții.

Starul de la Hollywood spune că a fost „în cele din urmă amenințat” dacă nu cooperează.

Documentele juridice obținute exclusiv de publicația The Sun afirmă: „Shefler a luat personal măsuri pentru a-și promova presupusul parteneriat cu Pitt după încheierea tranzacției, scriindu-i lui Pitt în mod repetat pentru a-l hărțui să continue afacerea”

Dosarul juridic adaugă: „Yuri Shefler a sugerat o întâlnire între el și Pitt pentru a „discuta calea de urmat”…sau „Uneori, Shefler și-a exprimat dorința puternică de a lucra cu Pitt..

El l-a amenințat pe Pitt pe baza acuzațiilor de administrare proastă la Miraval.”

Afirmațiile au fost prezentate de avocații lui Pitt într-un dosar la începutul acestei luni la Curtea Superioară din Los Angeles.

v

Yuri Shefler


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si