Actorul a murit din cauza unei intoxicații acute din cauza efectelor combinate ale fentanilului, heroinei, cocainei și Diazepamului de altfel cunoscut sub numele de Valium.
Fentanil este considerat un drog la modă, care a dus la moartea mai multor celebrități în ultimii ani și este de 50 de ori mai puternic decât heroina.

Citeste si: Buzău: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul tânărului cu afecţiuni psihice evadat dintr-o secţie a Spitalului Săpoca şi găsit apoi spânzurat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Puterea dragostei. Se rupe cel mai vechi cuplu din casa dragostei? Tensiuni maxime înainte de sărbători

Citeste si: Iohannis, despre bugetul pe 2020: Este un buget bun/ Sunt de acord cu asumarea răspunderii/În cazul unei intenţii de contestare la CCR, sper că va prevala înţelepciunea/ Bugetele serviciilor secrete nu sunt bugete bogate

Substanța este un medicament prescris doar pentru durerile extreme, în fazele terminale de cancer și este de până la 100 de ori mai puternic decât morfina și de 50 de ori mai puternic decât heroina pură.

Fentanilul a apărut în SUA în 1959 și este extrem de controversat în SUA, deoarece are efect analgezic care durează doar o oră și dă o dependență foarte puternică.
Printre celebritățile ucise de fentanil se numără superstarul Prince (mort în 2016), Tom Petty (2017), raperii Mac Miller (2018) și Lil Peep (2017), dar și jucătorul de baseball Tyler Skaggs (2019).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si