Close sidebar
Close sidebar

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit la doar 36 de ani, după o lungă suferință

Darren Kent, actorul devenit celebru pentru rolul său de căprar din seria „Game of Thrones” a murit la vârsta de doar 36 de ani.

Sorin Negru,

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit


DISTRIBUIE
acest articol

Darren Kent, actorul din „Game of Thrones” a murit. Vestea a fost confirmată de agenția lui din Londra Carey Dodd Associates, care a postat știrea pe rețelele de socializare, marți dimineața.

Deși anunțul este făcut abia astăzi, Darren Kent a murit pe data de 11 august, conform IMDB.

Citește și: Doliu în cinematografie! Un îndrăgit actor din „Game of Thrones” a trecut în neființă

„Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten Darren Kent a murit în pace, vineri. Părinții lui și cel mai bun prieten alături de el. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia lui în această perioadă dificilă. RIP, prietenul meu”, a transmis agenția care îl reprezenta pe actorul din „Game of Thrones”. 

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În postarea agentului său de pe Instagram, se mai spune: „Darren nu a fost doar un actor, regizor și scriitor talentat, ci a fost cu adevărat unul dintre cei mai amabili oameni pe care am avut plăcerea să-i cunosc vreodată. A fost un privilegiu și o plăcere să fi făcut parte din călătoria lui.”

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit după lungi lupte cu osteoporoza, artrita și o afecțiune a pielii extrem de rară, potrivit NY Post.

Artistul din Londra a fost înconjurat de prieteni și familie la momentul trecerii în neființă, potrivit reprezentanților săi de la Carey Dodd Associates.

Actorul din „Game of Thrones” Darren Kent a murit

Darrne Kent a jucat în mai multe seriale populare din Marea Britanie, precum „EastEnders” și „Shameless”, și a câștigat o importanță internațională după ce a apărut într-un episod din 2014 din „Game of Thrones”, ca un pastor de capre din Slavers Bay.

Cauza oficială a morții a lui Kent nu a fost încă anunțată.

Actorul născut în 1987 în Essex, Regatul Unit, și-a început carierea în 2008, când a apărut în filmul „Mirrors” și alături de Kristen Stewart, Chris Hemsworth și Charlize Theron în filmul de acțiune din 2012 „Albă ca Zăpada și vânătorul”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI