Actorul George Clooney, un important strângător de fonduri pentru Partidul Democrat, a scris în editorialul său că președintele Biden a câștigat multe bătălii în cariera sa, "dar singura bătălie pe care nu o poate câștiga este lupta împotriva timpului”.

Citește și: VIDEO Mesajul lui Joe Biden la summit-ul NATO. "Ucraina îl poate opri pe Putin și o va face!". Ce a spus liderul SUA despre România

George Clooney a scris în The New York Times că este "devastator pentru mine să spun asta”, dar Joe Biden pe care l-a întâlnit la o strângere de fonduri în urmă cu trei săptămâni nu a fost același Joe Biden strălucitor din 2010. Nu a fost nici măcar Joe Biden din 2020.

Editorialul lui George Clooney are titlul: "Îl iubesc pe Geroge Clooney. Avem nevoie de un alt candidat".

George Clooney: "Nu vom câștiga în noiembrie cu Joe Biden”

George Clooney, care se consideră "democrat pe viață", insistă că liderii partidului "trebuie să înceteze să spună că 51 de milioane de oameni nu au văzut ceea ce tocmai au văzut".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

"Este vorba de vârstă. Nimic mai mult", a continuat el. „Nu vom câștiga în noiembrie cu acest președinte”, este verdictul dur al lui Clooney, potrivit BBC.

George Clooney atrage atenția asupra prestației devastatoare din dezbaterea cu Donald Trump de la CNN: "Era obosit? Da.

O raceala? Poate fi. Dar liderii partidului nostru trebuie să înceteze să ne spună că 51 de milioane de oameni nu au văzut ceea ce tocmai am văzut. Suntem cu toții atât de înspăimântați de perspectiva unui al doilea mandat al lui Trump, încât am ales să ignorăm fiecare semn de avertizare", a mai scris Clooney.

''Timpul se scurge'', spune și Nancy Pelosi

''Timpul se scurge'', a avertizat miercuri fosta preşedintă democrată a Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, care a estimat astfel că preşedintele Joe Biden ar trebui să decidă mai repede dacă rămâne în cursa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, în contextul îndoielilor cu privire la starea sa de sănătate.

În pofida semnelor de întrebare privind starea sa de sănătate, Joe Biden este în continuare susţinut de mai mulţi membri marcanţi ai partidului său, însă alţii se îndoiesc de capacitatea lui de a face faţă unui nou mandat, printre aceştia din urmă numărându-se şi şapte congresmeni democraţi din Camera Reprezentanţilor, care i-au cerut public să-şi retragă candidatura.

Ce alternativă la Joe Biden vede George Clooney

Este necinstit să argumentăm că democrații au decis deja cu votul lor, scrie George Clooney, și, prin urmare, nominalizarea este deja stabilită.

"Cu toții credem că republicanii ar trebui să-și abandoneze candidatul acum că a fost condamnat pentru 34 de infracțiuni. Sunt și informații noi și supărătoare. Democrații de top — Chuck Schumer, Hakeem Jeffries, Nancy Pelosi — și senatorii, reprezentanții și alți candidați care se confruntă cu pierderea din noiembrie trebuie să-i ceară acestui președinte să se retragă în mod voluntar", precizează Clooney.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

"Putem prevedea cu ușurință un grup de  democrați puternici care se vor prezenta și să ne spună de ce sunt cei mai bine calificați să conducă această țară și să asume unele dintre tendințele profund îngrijorătoare pe care le vedem în turneul de răzbunare pe care Donald Trump îl numește campanie prezidențială".

Pe lista celor care ar putea să-i ia locul lui Joe Biden se află, în opinia lui George Clooney, Wes Moore și Kamala Harris și Gretchen Whitmer și Gavin Newsom și Andy Beshear și J.B. Pritzker și alții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si