Close sidebar
Close sidebar

Actorul Gheorghe Visu isi divinizeaza sotia! "Ea imi cunoaste toate fricile"

Gheorghe Visu, marele actor care a jucat in productii cinamatografice de referinta precum "Sa mori ranit din dragoste de viata" sau "Profetul, aurul si ardelenii" a devenit popular odata cu telenovela "Inima de tigan", unde i-a dat viata lui State Potcovaru, unul dintre cele mai indragite personaje ale serialului.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi viata artistului a suscitat intotdeauna interesul romanilor, acesta a reusit sa-si tina familia departe de presa. Visu are o sotie discreta care nu si-a dorit niciodata sa iasa in evidenta. Despre doamna inimii lui, protagonistul nostru afirma ca este "familia lui" si singura persoana care-i cunoaste temerile.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

" Sotia mea e familia mea si singurul om care-mi cunoaste fricile. Recunosc ca ma las putin influentat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit intotdeauna in casa noastra. Si asta pentru ca eu fac ce vreau si sotia mea la fel.", a declarat actorul. 

Doamna Visu nu si-a dorit niciodata sa straluceasca in lumina reflectoarelor, dar este indragostita de teatru... in calitate de spectator.

Femeia nu rateaza nicio piesa in care joaca partenerul ei de viata si in ciuda sentimentelor, sotul ei spune ca este un critic obiectiv. Maestrul mai este norocos dintr-un punct de vedere. Jumatatea lui este foarte calma si il linisteste mereu.

Singurele certuri dintre ei au fost cauzate de...tigari, dar au disparut de indata de actorul a renuntat la acest obicei pacatos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI