Close sidebar
Close sidebar

Actorul Jack Nicholson va prelua hotelurile de la Olimp administrate de Raj Tunaru! Fostul politician a anuntat deja ca din toamna renunta la aceste locatii

A fost deputat, chiar candidat la presedintie, apoi s-a scris despre el in presa internationala, dupa ce a fost acuzat de violenta si ca si-a amenintat cu moartea amanta, in SUA. Raj Tunaru a fost condamnat de instanta americana la cinci ani de puscarie pe care i-a si executat. Acum se afla in tara si are afaceri in domeniul turismului.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Raj Tunaru este, de cativa ani, administratorul unor hoteluri in Olimp, de care se plange ca pana acum nu i-au adus decat pierderi. Raj Tunaru este cel care administreaza hotelurile Belvedere si Amfiteatru, in baza unor contracte de inchiriere cu actualii proprietari ai respectivelor unitati.

Complexul de trei hoteluri din Olimp: Panoramic, Belvedere si Amfiteatru

Cele doua hoteluri, alaturi de Panoramic, fac parte dintr-un complex despre care presa a scris ca ar fi fost achizitionate, de curand, de un grup de investitori straini, printre care se afla si celebrul actor de la Hollywood, Jack Nicholson.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De altfel, fara sa dea aceste amanunte, Raj Tunaru a scris pe pagina sa de socializare ca s-a saturat sa fie criticat ca nu a refacut hotelurile pe care le are inchiriate si ca de la toamna se retrage. “In toamna vreau sa si abandonez aceste locatii pentru ca nu vreau sa am mereu critici”, spune Raj Tunaru.

Hotelul Panoramic este inchis, Belvedere si Amfiteatru au fost insa, in aceasta vara, pline de turisti, fiind evaluate de autoritati la doua stele.

Raj Tunaru a fost politician: deputat si candidat la presedintie

Raj Tunaru are mai multe afaceri in turism, fiind administratorul mai multor hotelui atat pe litoral, cat si in Petrosani, acolo unde locuieste impreuna cu familia sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI