Starea de sănătate a actorului de la Marvel s-a înrăutăţit considerabil, conform prietenilor apropiaţi ai acestuia. Jeremy Renner îşi ajuta prietenul de familie, a cărui maşină nu mai mergea, din cauza zăpezii, în apropierea Lacului Tahoe din Nevada, atunci când un plug de peste 6.000 de kilograme l-a călcat. 

La momentul tragediei, apropiaţii lui Renner au declarat că acesta a suferit traumatisme toracice şi leziuni ortopedice şi se afla în stare critică, dar stabilă, la scurt timp după intervenţiile chirurgicale.

Cu toate acestea, acum, prietenii spun că rănile bărbatului sunt mult mai grave şi că  "aproape a murit"   în timp ce aştepta echipajele de salvare.

Citește și: Jeremy Renner, mesaj pentru fani de pe patul de spital. Ce i s-a întâmplat actorului de la Marvel

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

"E mult mai rău decât crede lumea. Jeremy e foarte conştient de faptul că aproape a murit acolo. Partea dreaptă a pieptului lui Jeremy a fost zdrobită, iar partea superioară a toracelui său a cedat. A avut şi o leziune gravă la nivelul capului, care sângera, şi o rană la picior", a mărturisit o sursă pentru jurnaliștii de la  RadarOnline.

Rudele actorului: „Probabil va avea nevoie şi de alte intervenţii chirurgicale” 

Prietenii apropriați ai lui Renner au mai precizat că ar putea trece câțiva ani buni până când acesta se va recupera complet.  "Jeremy a avut dureri mari, îi era greu să respire. Ştia că este în stare gravă şi că e posibil să nu supravieţuiască",  a mai dezvăluit sursa.

Citește și: Miley Cyrus urmează "modelul" Shakirei. Artista a dat cărțile pe față despre fosta relaţie cu Liam Hemsworth într-o piesă lansată chiar de ziua actorului

"Până acum, Jeremy fost operat de două ori, şi probabil va avea nevoie şi de alte intervenţii chirurgicale la picior. Doctorii obişnuiesc să lase timp între operaţii, pentru a-i permite organismului să se vindece, şi asta se întâmplă şi în cazul acesta", a mai afirmat sursa.

Cearley, mama actorului, dar și Kym, sora sa, au fost alături de el încă din ziua accidentului, încercând să îi distragă atenţia de la procesul anevoios de vindecare. Acestea au declarat că Jeremy  "e un luptător şi e determinat să treacă peste asta".

Citește și: Shakira, replică acidă la adresa lui Pique, în noua sa melodie: "Ai dat un Ferrari pe un Twingo"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si