Johhny Depp a trecut prin momente critice, medicii chemați de urgență în camera sa de hotel constatând că a leșinat și și-a pierdut cunoștința.

Citește și: "Regret enorm că am făcut operația de schimbare de sex. Încerc să-mi revendic bărbăția, dar e imposibil acum"

Pe data de 18 iulie, The Hollywood Vampires, o trupă formată din Johnny Depp și Alice Cooper, și-au anulat apariția în ultimul moment la Sport Arena din Budapesta.

Citește și: Actrița Gal Gadot a surprins pe toată lumea cu noul rol pe care îl face după "Femeia fantastică"

Concertul a fost anulat deoarece Johnny Depp a leșinat atât de rău încât a trebuit chemat un medic în camera lui de hotel din Budapesta, informează presa maghiară.

Johhny Depp a trecut prin momente critice

Johhny Depp a trecut prin momente critice

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 Johnny Depp a leșinat

Johnny Depp a leșinat

Concertul lui Johhny Depp, anulat în ultimul moment

După cum a transmis presa la momentul respectiv, concertul Hollywood Vampires de la Budapesta din 18 iulie a fost anulat în ultimul moment.

Arena era deja plină de spectatori, dintre care unii călătoriseră sute de kilometri până în capitala Ungariei.

Se știa că Johnny Depp a fost probabil motivul anulării, dar abia acum au apărut noi informații cu privire la cauza medicală a anulării spectacolului muzical.

Johhny Depp, probleme medicale

Depp a leșinat atât de rău în camera lui de hotel din Budapesta încât a trebuit chemat până și un medic.

„Totul a fost pregătit, scena a fost pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nici nu mi-a trecut prin minte că ar putea fi o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră set-up-ul de sunet care fusese programat pentru după-amiază. Nimeni nu s-a mai gândit la faptul că Johnny Depp nu vine, microfonul lui a fost instalat de un membru al personalului, dar asta nu este neobișnuit pentru astfel de vedete”, a declarat un usher pentru Blikk.

 Johnny Depp a leșinat

Johnny Depp, cu o oră înainte de concertul anulat

[Sursa foto: Twitter]

„Tot ce am auzit este că Depp era într-o stare rea, nici măcar nu putea părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă este totul OK”, a adăugat sursa citată.

Organizatorii sunt în discuții pentru a reprograma cât mai curând posibil. Următoarea oprire a turului este în Polonia, sâmbătă seara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si