Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Actorul Johhny Depp, găsit inconștient în camera de hotel din Budapesta

Actorul Johhny Depp a fost găsit inconștient în camera de hotel din Budapesta, unde se afla pentru susținerea unui concert alături de trupa sa The Hollywood Vampires. 

Sorin Negru,

Johhny Depp, în stare de inconștiență în camera de hotel

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Johhny Depp a trecut prin momente critice, medicii chemați de urgență în camera sa de hotel constatând că a leșinat și și-a pierdut cunoștința.

Citește și: "Regret enorm că am făcut operația de schimbare de sex. Încerc să-mi revendic bărbăția, dar e imposibil acum"

Pe data de 18 iulie, The Hollywood Vampires, o trupă formată din Johnny Depp și Alice Cooper, și-au anulat apariția în ultimul moment la Sport Arena din Budapesta.

Citește și: Actrița Gal Gadot a surprins pe toată lumea cu noul rol pe care îl face după "Femeia fantastică"

Johhny Depp, probleme medicale

Depp a leșinat atât de rău în camera lui de hotel din Budapesta încât a trebuit chemat până și un medic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Totul a fost pregătit, scena a fost pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nici nu mi-a trecut prin minte că ar putea fi o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră set-up-ul de sunet care fusese programat pentru după-amiază. Nimeni nu s-a mai gândit la faptul că Johnny Depp nu vine, microfonul lui a fost instalat de un membru al personalului, dar asta nu este neobișnuit pentru astfel de vedete”, a declarat un usher pentru Blikk.

Johnny Depp, cu o oră înainte de concertul anulat

[Sursa foto: Twitter]

„Tot ce am auzit este că Depp era într-o stare rea, nici măcar nu putea părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă este totul OK”, a adăugat sursa citată.

Organizatorii sunt în discuții pentru a reprograma cât mai curând posibil.

Următoarea oprire a turului este în Polonia, sâmbătă seara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI