"Aaa, inelele mele! Acesta este un vampir, acesta este al lui Jack Sparrow, iar aceasta este o mai maimuta"

"O maimuta? Pentru noroc?"

"Nu. E folosit cand scrii o scrisoare, apesi cu el pe ceara fierbinte."


Sunt imagini pe care le vedeti in exclusivitate la Stirile Kanal D! Priviti cu atentie. Protagonistul este Johnny Depp, care a petrecut ...o noapte de pomina.

In timp ce Viorica de la Clejani canta cu foc si patima versuri de dragoste si dor, Johnny Depp sta pe scaun, in coltul mesei cu cineva ce pare a fi...un apropiat. Pare ca le soarbe din priviri pe tinerele dansatoare, imbracate ca niste cadane.

La un moment dat, apare chelnerul si incepe sa-i toarne vin in pahar. Americanul se apleaca spre colegul sau de masa si...incep sa poarte o scurta discutie. Apoi, amandoi ridica paharele cu bautura, semn ca atmosfera este pe placul lor.

##CITAT121##

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu doar muzica l-a incantat pe Depp, ci si meniul de la restaurantul de lux din Parcul Herastrau. Primul fel de mancare a fost unul usor, fara multe calorii- mozzarela si o specialitate de jambon ce provine de la porcii semi-salbatici cu "copita neagra" care traiesc in padurile de stejar din sud-vestul Spaniei. La felul doi, "piratul" a comandat...paste. E de inteles, restaurantul are specific italian.

Mancarurile fine au cerut bauturi...pe

masura! In deschidere, Johnny Depp a savurat o vodka, apoi a mers pe vin rosu, frantuzesc.

In timp ce americanul se delecta cu meniul ales, Viorica de la Clejani cantat din toti plamanii.  Actorul o aproba larg din cap, semn ca versurile ii ajungeau la inima.

Depp a simtit nevoie si de socializare! S-a ridicat de la masa si...iata-l alaturi de mai multi indivizi.

"Sunt un mare fan! apreciez foarte mult ce faci!"

Johnny Depp a sosit in Romania inca de saptamana trecuta, alaturi de colegii sai de la trupa "The Hollywood Vampires", Alice Cooper si Joe Pery, pentru un concert care a avut loc aseara.

Seara s-a incheiat cat se poate de agreabil. Americanul de "Oscar" s-a pupat cu Viorica si i-a multumit patronului pentru organizare, iar drept rasplata i-a oferit acestuia in dar propria pereche de ochelari de soare!

In ciuda armatei de "guarzi" care roiau in jurul sau, Depp a socializat cu toata lumea, ba chiar la un moment dat si-a prezentat accesoriile de pe mana, explicandu-le lautarilor povestea fiecarui inel purtat cu mandrie pe degete.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si