Close sidebar
Close sidebar

Actorul Marius Manole poartă o mască de protecție pe care e scris un mesaj incredibil: “Nu arunca chiștoace, strada nu e o scrumieră”

Marius Manole s-a alăturat unei campanii care are ca scop protecția mediului înconjurător.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul actor Marius Manole a ieșit pe stradă cu o mască de protecție imprimată cu un mesaj inedit, „Nu arunca chiștoace, strada nu e o scrumieră”. O organizaţie pentru protecţia mediului înconjurător l-a abordat pe Manole pentru a populariza campania, iar acesta acceptat să facă public acest mesaj.

Marius Manole, fotografiat cu masca de protecție

“A zis și Marius, clar nu-l contrazicem! Lasând gluma, mai ales în aceste vremuri când orice produs de acest gen poate provoca mai mult decât poluare ar fi bine să ne gândim de două ori înainte de a arunca pe jos! Orice! Mulțumim!”, au scris reprezentanții organizației.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Judecătorii au dat primul verdict în procesul pe care Ion Caramitru i l-a intentat colegului Mihai Călin! Directorul Teatrului Național a fost acuzat de manevre financiare EXCLUSIV

Citeste si: Un celebru actor român e fericit cu izolarea la domiciliu! Marius Manole spune că ar sta un an în casă: „Nu mi-e dor deloc să văd oameni!”

Citeste si: Actorul Marius Manole vrea ca pensionarii sa nu mai stea în primul rând la teatru: "E neplăcut să joci în fața cuiva care doarme!"

Marius Manole, pozat la o conferință de presă

Nu toate măștile de protecție îndeplinesc standardele de calitate 

Pe de altă parte, nu toate măștile de protecție îndeplinesc standardele de calitate impuse de Organizația Mondială a Sănătății. Astfel, organizaţia de protecţie a consumatorilor InfoCons a anunțat, acum cîteva zile, că șase noi modele de măşti au fost incluse în raportul săptămânal al Comisiei Europene privind produsele nealimentare periculoase.

Cele şase modele de măşti incluse în ultimul raport al sistemului de alertă al Comisiei Europene sunt măşti de filtru de particule FFP2, măşti de filtru de particule FP2 şi măşti de

protecţie respiratorie cu jumătate de faţă N95, produse în China şi în Turcia. Până acum au fost transmise numai puțin de 16 alerte, iar numărul măştilor de protecţie neconforme a ajuns la 114.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI