Close sidebar
Close sidebar

Actorul Nicolas Cage divorteaza. Cum arata femeia care i-a fost alaturi timp de 12 ani

Actorul american Nicolas Cage şi soţia lui, Alice Kim, s-au despărţit după o căsnicie care a durat 12 ani, informează site-ul revistei People.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Starul hollywoodian s-a despărţit de soţia lui încă din luna ianuarie, a precizat agentul de presă al actorului, potrivit news.ro.

Nicolas Cage şi Alice Kim, care ar fi trebuit să sărbătorească 12 ani de la căsătorie în luna august, au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani.

Nicolas Cage, în vârstă de 52 de ani, a cunoscut-o pe Alice Kim, în vârstă de 32 de ani, în februarie 2004, pe vremea când ea lucra într-un restaurant din Los Angeles. S-au logodit după două luni şi s-au căsătorit pe 30 iulie în acelaşi an.

Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage. El a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette, în perioada 1995- 2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002.

Nicolas Cage mai are un fiu, Weston, în vârstă de 25 de ani, care provine din relaţia sa cu modelul Christina Fulton.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI