Horta, care a murit marţi, avea vârsta de 45 de ani. Decesul lui a fost confirmat de un reprezentant, însă detalii oficiale privind cauza nu au fost transmise deocamdată.

Versiunea americană a serialului de comedie „Betty cea urâtă/ Yo soy Betty, la fea” a avut-o în rol principal pe America Ferrera. „Ugly Betty” a avut patru sezoane la ABC, fiind difuzată din 2006 până în 2010. Horta a fost showrunner şi a condus echipa de scenarişti a adaptării telenovelei columbiene.

Citeste si: Doliu în presa din România: Unul dintre cei mai talentați jurnliști a murit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Talentul şi creativitatea lui mi-au adus mie şi multor altora bucurie şi lumină”, a scris Ferrera pe Instagram.

Serialul lui Horta a fost recompensat cu două Globuri de Aur. Telenovela originală a fost creată în 1999 de Fernando Gaitan şi a fost difuzată până în 2001.

Citeste si: Fostul fotbalist britanic Chris Barker a murit la 39 de ani

Silvio Horta s-a născut în Miami, într-o familie cubaneză, şi a urmat cursurile de film de la NYU. A jucat în „Urban Legend” (1998) şi, cel mai recent, a colaborat cu Mary J. Blidge, în 2018, la un proiect propus Fox.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si