Close sidebar
Close sidebar

Actorul Stephen Furst a murit la 63 de ani

Actorul Stephen Furst, cunoscut pentru rolul lui Flounder din filmul Animal House, a murit vineri, in urma unor complicatii cauzate de diabet. Actorul avea 63 de ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi fii ai actorului, Nathan si Griffith, au fost cei care au facut anuntul trist pe pagina de Facebook a actorului.

"Steve a avut o lista lunga de realizari. A fost cunoscut in intreaga lume drept un actor genial, insa pentru familie si prieteni a fost un tata si un sot extraordinar si un prieten bun”, au scris acestia pe pagina de socializare, potrivit hollywoodreporter.com.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa filmul Animal House din 1978, rolul lui "Flounder" Dorfman a fost reluat un an mai tarziu in serialul de televiziune Delta House.

In cele din urma, el devine faimos dupa ce se alatura distribuţiei din drama "St. Elsewhere", in care l-a interpretat pe doctorul Elliot Axelrod.

In 1994, Furst l-a interpretat pe Vir Cotto in serialul science-fiction Babylon 5, care a durat cinci sezoane pana in 1998. De asemenea, el a a fost si vocea lui Booster din seria animata Buzz Lightyear de la Star Command.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI