Close sidebar
Close sidebar

Actrita Alice Caracostea a incetat din viata la varsta de 49 de ani

Actrita Alice Caracostea a murit la varsta de 49 de ani, a anuntat, duminica, Teatrul National Bucuresti (TNB). Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu, luni, la ora 16.00, iar inmormantarea va avea loc marti, la ora 12.00.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Cu tristete si durere anuntam trecerea in galeria nemuritoare a actorilor care ne-au parasit a colegei noastre Alice Caracostea, o actrita minunata, care s-a daruit scenei si care a incantat publicul in numeroase spectacole ale TNB. Suntem alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa o aiba in paza! ”, a anuntat pe Facebook nationalul bucurestean.

Potrivit TNB, nascuta pe 28 octombrie 1967,  Alice Caracostea a absolvit Academia de Teatru si Film din Bucuresti, promotia 1994, la clasa profesorilor Dem Radulescu si Dinu Manolache. A jucat sub bagheta unor regizori consacrati precum Victor Ioan Frunza, Gelu Colceag, Ion Cojar si Dinu Cernescu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI