Bella Thorne tocmai a sosit la Roma pentru a petrece sărbătoarea de Halloween cu iubitul ei Benjamin Mascolo, împreună cu care lucrează la un misterios proiect internațional, după cum scrie MTV.it. Dar, înainte de a părăsi Los Angeles, tânăra de 23 de ani nu a uitat să-și impresioneze cei 24,1 milioane de urmăritori pe Instagram cu costumul ei sexy de Halloween.

Bella Thorne va fi vampiresă în seara petrecerilor înfricoșătoare, după cum singură scrie în postările pe Instagram. 

„Bunica nu este de acord cu ținuta mea de Scufiță Roșie”, a scris Bella Thorne pe Instagram

Bella este mai WOW ca niciodată în costumul ei de latex roșu de Scufiță Roșie, în această versiune dark a basmului. De Halloween, Bella Thorne va fi cu siguranță cea care mănâncă lupul, scriu jurnaliștii italieni de la MTV.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Bunica nu este de acord cu ținuta mea”, a scris actrița în legenda postării pe Instangram, care este cu adevărat perfectă. Fanii i-au răspuns rapid că așteaptă și alte deghizări de Halloween. "Nu ne dezamăgi, ești prea frumoasă!", spun urmăritorii ei pe rețeaua de socializare.

Bella Thorne, proiect controversat

Bella Thorne a anunțat în vară că a renunțat la colaborarea cu Disney pentru o platformă dedicată fotografiilor și videoclipurilor pentru adulți.

Vedeta avea milioane de fani printre copiii din toată lumea mai ales pentru rolul jucat în serialul Shake it off.

Bella a decis de curând că industria filmelor pentru adulți îi poate aduce mai mulți bani și chiar așa a fost. Bella a mărturisit în cadrul unui interviu că a câștigat deja două milioane de dolari în aproape o săptămână, pe platforma pentru adulți. 

La prima sa apariție pe acel site, acesta s-a blocat pentru o perioadă datorită numărului mare de accesări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si