Shannen Doherty a optat pentru o ținută confortabilă și elegantă în timp ce a ieșit împreună cu prietena ei apropiată, Holly Marie Combs, într-o excursie în Malibu, joi, 25 aprilie, transmite Daily Mail.

Citește și: "Vreau să ies din viață, vă invit la înmormântarea mea". Cine este tânăra de 34 de ani care va fi eutanasiată de ziua ei, fără să fie grav bolnavă

Actrița din celebrul serial Beverly Hills 90210, în vârstă de 53 de ani, și-a dăruit o mare parte din bunurile materiale în timpul luptei cu cancerul de sân în stadiul patru.

Shannen Doherty, apariție surprinzătoare

Potrivit sursei citate, Shannen Doherty s-a îmbrăcat lejer, cu o cămașă neagră cu decolteu, și cu o pereche de pantaloni largi, cafenii.

Doherty a purtat, de asemenea, o jachetă neagră și caldă, iar prietena ei, cu care a jucat pe același platou în serialul Charmed, s-a îmbrăcat într-o rochie casual gri închis, și cu o haină lungă, neagră, descheiată în față.

Shannen Doherty, apariție surprinzătoare

Shannen Doherty, apariție surprinzătoare

[Sursa foto: Daily Mail]

Actrița din Beverly Hills renunță la bunurile materiale

În urmă cu două săptămâni, actrița a spus că a început să-și vândă toate obiectele adunate în depozite. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Pe mine cancerul m-a făcut să fac un bilanț al vieții și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama”, a spus Doherty, precizând că știe cam cât de greu i-ar fi mamei ei dacă ea va muri prima.

Deși avea mari speranțe în tratamente medicale menite să-i „prelungească” viața, actrița spune că simte că trebuie să lase totul în ordine, „pentru orice eventualitate”.

Cele două vedete au fost văzute sosind în clubul exclusiv pentru membri, unde s-au îndreptat spre intrarea principală.

Atât Shannen, cât și Holly, au făcut parte din distribuția inițială a serialului de succes, Charmed, care a fost difuzat pentru un total de opt sezoane din 1998 până în 2006.

Cea mai recentă ieșire a lui Shannen vine la scurt timp după ce ea a dezvăluit că a început să-și vândă bunurile în timp ce se pregătește pentru propria moarte în mijlocul luptei cu cancerul de sân în stadiul patru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si