Close sidebar
Close sidebar

Actriţa Dina Haroun s-a stins din viaţă la numai 44 de ani. O infecţie la plămâni i-a fost fatală

Dina Haroun s-a stins din viaţă la doar 44 de ani. Frumoasa şi îndrăgita actriţă a murit din cauza unei infecţii la plămâni. Aceasta şi-a găsit sfârşitul la Spitalul Universitar Al Assad, din capitala Siriei, Damasc.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Născută pe 24 decembrie 1973, la Latakkia, Dina Haroun era mama unui băieţel, pe nume Karam, care a venit pe lume în aprilie 2015.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Dina Haroun a devenit celebră în anul 2000, odată cu apariţia în seriul Maraya, unul de mare succes. În 2010 s-a măritat cu Khaldoun Waleed, un om de afaceri sirian de mare succes.

Toţi artiştii sunt şocaţi de decesul frumoasei actriţe, mulţi neştiind că aceasta este grav bolnavă. În 2017, Dina Haroun a suferit un accident vascular cerebral, după care a stat în covalescenţă în jur de două luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI