Poliția a găsit, marți 25 aprilie, cadavrul unei femei de 35 de ani într-un apartament din Glasgow, Scoția, și continuă căutarea unei persoane dispărute, ambele cazuri fiind legate, potrivit Mirror.

Citește și: Ucigașa-clovn a recunoscut că și-a omorât rivala, după 33 de ani de la crimă

Viitoarea mamă Marelle Sturrock care a fost găsită moartă într-un apartament din capitala Scoției a fost numită de autorități drept actriță și cântăreață.

Citește și: O fetiță de doar 5 ani, descoperită moartă într-un sac de gunoi. Familia e în stare de șoc

În acest timp, poliția continuă să vâneze o persoană dispărută despre care nu a furnizat informații.

Actrița Marelle Sturrock, găsită moartă în casă

Cadavrul unei femei de 35 de ani- despre care se presupune că este actrița Marelle Sturrock- a fost găsit ieri dimineață la proprietatea din zona Craigton din Glasgow, Scoția.

Citește și: Ce a pățit polițista de 44 de ani care a întreținut relații amoroase cu bărbatul "vulnerabil" pe care trebuia să-l păzească

Ancheta a fost declanșată de poliția scoțiană în jurul orei 8.40 dimineața după ce a primit un apel la numărul unic de urgență.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Faimoasă dresoare Elena Țipa a fost ucisă de leul pe care l-a salvat de la moarte

Potrivit primelor informații pe surse, decesul este tratat ca moarte suspectă. Actrița Marelle este din Wick, Caithness, Scoția.

Marelle Sturrock

Marelle Sturrock

[Sursa foto: Facebook]

Anchetatorii spun că moartea femeii este legată de o căutare în curs a unei persoane dispărute din Mugdock Country Park. 

„Ofițerii au efectuat percheziții ample în Mugdock Country Park în legătură cu o persoană dispărută din zonă. Acest lucru este legat de moartea de pe strada Jura și anchetele rămân în curs. Gândurile noastre sunt alături de cei afectați de acest incident tragic", au transmis agenții de poliție.

„Nu se crede că există niciun risc pentru publicul larg", a precizat biroul politiei locale. Totuși, mai mulți ofițeri vor rămâne în ambele locații, pe măsură ce anchetele continuă.

Marelle Sturrock, alături de partenerul ei

Marelle Sturrock, alături de partenerul ei

[Sursa foto: The Sun]

Cine este Marelle Sturrock

Marelle Sturrock s-a născut în Highlands of Scotland, iar apoi s-a mutat la Glasgow pentru a urma o carieră în artele spectacolului la vârsta de șaptesprezece ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Studiind teatrul muzical HND la Stow College, Marelle Sturrock și-a alimentat dorința de a cânta cu companii locale de teatru precum Eastwood Entertainers, Mad Props Theatre și Glasgow Music Theatre.

Potrivit site-ului ei de prezentare, Marelle și-a dat seama că vocația ei în viață este să predea actorie și să lucreze cu copiii mici și a început să își urmărească acest obiectiv.

Tânăra actriță și cântăreață a aplicat pentru un masterat în teatru muzical la Universitatea de Vest a Scoției, înainte de a aplica pentru predarea la o școală primară locală.

În timp ce își perfecționa abilitățile în teatrul muzical, ea s-a pregătit și pentru o carieră în profesia de cadru didactic, adaptându-și studiile pentru a include predarea în învățământul primar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si