Anuntul a fost facut chiar de ea pe contul de Instagram. Ea a postat o fotografie in care apare fara peruca.

Marcia a marturisit ca face deja de opt luni tratament pentru a invinge boala si ca este foarte trista ca si-a pierdut parul.

„Fericita si recunoscatoare ca sunt in viata, dar sunt trista ca mi-am pierdut parul”,

a scris actrita pe reteaua de socializare. Mai mult, ea i-a indemnat pe toti cei care au trecut prin aceasta experienta traumatizanta sa-i impartaseasca povestea lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Celebra pentru rolul lui Bree Van De Kamp din „Neveste disperate”, Marcia a primit numeroase mesaje de incurajare din partea faniilor, dar si din partea unor celebritati precum Kelly Rutherford, Haylie Duff si Lori Loughlin.

La inceputul verii Marcia a fost surprinsa de paparazzi la cumparaturi in Los Angeles mai slaba ca oricand, dar nimeni nu a banuit ca celebra actrita este bolnava.

Indragita actrita a marturisit ca sumbrul diagnostic l-a primit in urma cu un an, dar acum se simte mult mai bine, desi a fost o lupta dificilă. Ea le-a multumit tuturor pentru sprijin.

Vestea este cu atat mai tragica, cu cat Marica Cross a mai trecut prin astfel de experiente traumatizante.

Mai exact, si soţul ei, Tom Mahoney, a fost diagnosticat in 2009 cu cancer, dar, din fericire, a reusit sa invinga boala. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si