Actrița în vârstă de 61 de ani- care nu a mai fost fotografiată din noiembrie anul trecut- a avut, joi, o apariție rară la New York, unde a fost alături de prietenul Michael J. Fox la proiecția unui documentar.

Citește și: Gerard Pique este în mijlocul unui nou scandal. El și fratele Shakirei s-au luat la bătaie

Conform sursei citate, Meg Ryan a afișat un ten incredibil de neted și a părut să fi fost supusă mai multor operații estetice.

Meg Ryan, schimbare radicală de look

Meg Ryan, alături de Michael J. Fox

Meg Ryan l-a susținut, joi 4 mai, pe prietenul Michael J. Fox la o proiecție pentru viitorul său film documentar, "Still".

Meg- care a negat multă vreme că ar fi avut intervenții chirurgicale plastice sau îmbunătățiri- s-a lăudat cu noi obraji bine întinși și o piele fără riduri, încadrată de pletele sale blonde.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La proiecția cinematografică de la Alice Tully Hall, Lincoln Center, starul de la Hollywood a arătat binedispusă în timp ce a pozat pentru fotografii cu prietenii ei, inclusiv Bill Murray și Elvis Costello.

Meg Ryan, schimbare radicală de look

Meg Ryan, schimbare radicală de look

În timp ce Meg Ryan a avut mai puține ieșiri publice în ultimul timp, ea s-a asigurat că este disponibilă pentru a-l sprijini pe Michael, care lansează un film pe rețeaua Apple TV+ despre lupta lui cu boala Parkinson.

Cine este Meg Ryan

Meg Ryan este o actriță americană care s-a impus prin câteva roluri remarcabile în mai multe comedii romantice din anii 1990- Fără somn în Seattle, Sărutul francez sau Orașul îngerilor.

Meg Ryan s-a căsătorit cu actorul Dennis Quaid în 1991, după ce a jucat în două filme cu el. Ryan a acceptat să se căsătorească cu el numai după ce și-a renunțat la dependența de cocaină.

Quaid și Ryan au avut împreună un copil, Jack Henry, născut pe 24 aprilie 1992. Cuplul s-a despărțit în 2000, divorțul lor a devenit definitiv la 16 iulie 2001.

Meg Ryan a avut o relație cu actorul Russell Crowe timp de câteva luni în 2000, înainte de a divorța de soțul ei; totuși, relația nu a durat. în ianuarie 2006, Meg Ryan a adoptat o fetiță de 14 luni din China, pe nume Daisy True.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si