Close sidebar
Close sidebar

Actrița Mirela Bucur a murit răpusă de cancer

Doliu în lumea teatrului românesc. Una dintre cele mai iubite actrițe a murit. Suferea de cancer. În cele din urmă, a pierdut lupta cu boala.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre cele mai iubite actrițe ale Teatrului ”Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheoghe, Mirela Bucur, a murit la doar 52 de ani răpusă de cancer. Artista fusese internată în ultima perioadă a vieții pe patul de spital.

Citeste si: Avocatul și politicianul Lucian Bolcaș a murit

Mirela Bucur a fost consilier local din partea PNL Covasna s-a stins din viață.  A urmat studiile Facultății de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universității Ecologice București, iar în 2007 a obținut Masteratul în Regia spectacolului contemporan la Universitatea de Arte Târgu Mureș.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit

De regie s-a apucat în 1998 și a lucrat la spectacole cum ar fi numără ”Querer”, ”Mateiaș Gâscarul” și „Doi Galbeni”. În iunie 2016, a intrat în Consiliul Local Sfântu Gheorghe pe lista Partidului Naţional Liberal.

Citeste si: Doliu în PSD. Lucian Bolcaș a murit!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI